Jocuri

„Abandoned” poate fi de fapt un nou joc Metal Gear

Jurnalistă rusă de jocuri și cunoscut cunoscut din industrie Anton Logvinov spune că Blue Box Studios „Abandoned” este de fapt o nouă intrare în îndrăgita serie Metal Gear și nu doar un alt spin-off precum Metal Gear Rising sau Metal Gear Survive, ci o nouă intrare principală în serie cu Metal Gear Solid 6 sau (un remake), fiind lucrat de nimeni altul decât de Konami înșiși.

Logvinov a dezvăluit într-o tweet acum câteva ore spunând că „Abandonat arată ca MGS6. Ei bine, adică Konami lucrează la asta, știu asta de mult timp și se pare că cineva a decis să imite pe Kojima. marketing.
El încheie tweet-ul spunând: „Deci bunicul va fi anulat. Dar o reuniune este mai bună, desigur.” Ceea ce este cel mai probabil o eroare de traducere. Apoi continuă să menționeze posibilitatea unui remake care să spună „Ei bine, sau anunțul unui remake”.
Deși ar fi un pariu sigur să luăm acest lucru cu un sâmbure de sare, trebuie spus că Anton Logvinov are o istorie foarte bună când vine vorba de informații privilegiate, nu doar confirmând porturile PC ale modului Horizon Zero Dawn și Death Stranding. înainte de timp, dar și aducerea în discuție a unei posibile remasteri Bloodborne în viitor pentru PS5 și PC, care, deși nu este complet exactă până acum, este în concordanță cu faptul că Sony are a început să facă relansări ale titlurilor de ultimă generație, începând cu Ghost of Tsushima și Death Stranding Director’s Cut și, ca să nu mai vorbim, a fost adusă în discuție o remasterizare Bloodborne. diverși alți leakers.

Citeste si  Cea mai reușită lansare a seriei Metroid Dread, conform topurilor din Marea Britanie
Anton a confirmat portul pentru PC-ul lui Horizon cu câteva luni înainte de anunțul acestuia.

De luni de zile, Blue Box Studios a postat pe Twitter despre jocul lor „Abandoned”, mulți presupunând că studioul este de fapt un fals condus de Hideo Kojima însuși, care se joacă din nou cu jucătorii. Ipotezele nu au fost nefondate nici având în vedere sumele sincer absurde de coincidențe care au urmat Blue Box Studios, în măsura în care proprietarul studioului și directorul din spatele Abandoned, Hasan Kahraman a fost nevoit să încarce un videoclip în care își cere scuze pentru toate neînțelegeri. Toată această dezamăgire a atins un punct de ardere cu studiourile Blue Box încărcarea unei imagini pentru viitoarea lor aplicație de trailer, cu o imagine încețoșată a unui bărbat cu un petec pe ochi în fundal, care arată ciudat de similar cu petecul pe care Big Boss/Naked Snake îl poartă în jocurile Metal Gear.

1639077523 450 „Abandoned poate fi de fapt un nou joc Metal Gear
Personajul neclar din imagine arată în mod suspect ca Big Boss din seria Metal Gear.

Deși toate acestea sună prea bine pentru a fi adevărate, nu se poate nega că există prea multe coincidențe și prea multe lucruri care se aliniază perfect. Deocamdată, totuși, tot ce putem face este să așteptăm până pe 10 august, când va fi afișat trailerul pentru Abandoned și îi vom vedea în sfârșit adevărata identitate după o perioadă nebunește de lungă de zvonuri și speculații.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button