Jocuri

Amazon dezvoltă un joc multiplatform cu jocuri Daybreak

Recent, Amazon Game Studios a lansat primul său joc AAA, New World, iar răspunsul pe care compania l-a primit de la jucători a fost uluitor. La lansarea sa în septembrie, jocul a primit peste 700.000 de jucători concurenți în doar câteva ore și se pare că jocul încă se descurcă foarte bine pentru el însuși. New World a fost cel mai ambițios proiect al companiei de până acum și acum, Amazon Game Studios își face din nou întoarcerea la jocurile multiplatformă; de data aceasta, cu dezvoltatorii H1Z1 și EverQuest, Daybreak Game Company.

Mai devreme astăzi, am dat peste câteva liste de locuri de muncă promițătoare pe site-ul Amazon, care sugerează că compania lucrează la un joc gratuit neanunțat pentru PC, console și chiar mobil. Una dintre listele de locuri de muncă postate pe site-ul companiei este pentru postul de Game UI Engineer la studioul său din Seattle, Washington; descrierea pentru care se citește, „La Amazon Game Studios, creăm jocuri precum MMO open world New World, precum și titluri neanunțate pentru PC, consolă și platforme mobile.”

Lista de locuri de muncă pentru postul de Game UI Engineer la studioul Amazon Game Studios Seattle, Washington din Statele Unite. | Sursa: Amazon

În plus, descrierea mai menționează, „produsul nostru este un joc neanunțat creat de o echipă cu veterani din multe titluri populare precum EverQuest, PlanetSide, H1Z1 și Free Realms.” Cert este că jocul neanunțat va fi dezvoltat de Daybreak Game Company, așa că este probabil să fie un joc MMO la care lucrează Amazon Game Studios.

În plus, descrierea mai precizează, „Alăturați-vă echipei noastre pasionate din San Diego și ajutați la crearea următorului joc pe care toată lumea îl va descărca pe computerele, telefoanele, tabletele și consolele lor.” sugerând că acest joc neanunțat va fi unul multiplatformă. Amazon Game Studios nu a anunțat niciun joc mobil de la lansarea lui Til Morning’s Light în 2015, așa că este surprinzător să vedem că compania revine pe platformă după atât de mult timp.

Citeste si  Battlefield ar putea deveni free-to-play în viitor, spune EA

În „Calificări preferate” secțiunea din lista de locuri de muncă, se menționează și că candidatul ar trebui să aibă „experiență folosind motorul Unreal”, ceea ce pare să indice că jocul va rula pe Unreal Engine 4. Mai menționează „experiență de lucru pe scară largă, servicii comerciale de jocuri online,” ceea ce confirmă în continuare că jocul neanunțat va fi probabil unul MMO.

O altă listă de locuri de muncă de pe site-ul companiei este pentru postul UI Scripter la studioul său din Seattle, Washington, din Statele Unite; de data aceasta, exclusiv pentru un joc mobil neanunțat, a cărui descriere scrie: „Amazon Games, Seattle caută un UI Scripter care să lucreze îndeaproape cu echipele noastre de artă și UX pentru a oferi interfețe și interacțiuni de calitate superioară pentru un nou joc mobil în dezvoltare și jocuri viitoare.”

Amazon
Lista de locuri de muncă pentru postul de UI Scripter la studioul Amazon Game Studios Seattle, Washington din Statele Unite. | Sursa: Amazon

Descrierea repetă în continuare, „Veți colabora îndeaproape cu directorii de joc, designerii UX și inginerii pentru a crea un nou joc mobil interesant și viitoare jocuri ambițioase.” Mai mult, se menționează că candidatul trebuie să aibă din nou experiență în Unreal Engine 4, dar de această dată, menționează și un „înțelegerea profundă a sistemelor de jocuri mobile free to play” ca unul dintre „Calificări preferate”. Deci, se pare, de asemenea, că jocul MMO neanunțat va fi probabil și gratuit. Cu toate acestea, nu este sigur dacă va fi free-to-play pe toate platformele sau doar pe mobil.

Deoarece ambele liste de locuri de muncă sunt pentru studioul din Seattle, Washington, de la Amazon Games Studios, din Statele Unite, există șanse mari să fie înrudite. Evident, compania nu a spus nimic despre ceea ce lucrează acum după lansarea New World, așa că aceasta nu este o confirmare. Cu toate acestea, jocul neanunțat pare foarte promițător.

Citeste si  Cum să oprești Alexa să anunțe ce este în pachetele tale în acest sezon de sărbători

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Citiri similare: WB tachinează noul joc dezvăluit în urma scurgerii Multiverse Roaster

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button