Jocuri

Armele și vehiculele pot fi modificate în Battlefield 2042

De curând, Battlefield 2042 a avut tendințe masive în comunitatea FPS. De la filmările din joc și imaginile de la testul tehnic de redare până la coloana sonoră, am primit o mulțime de scurgeri de informații din următoarea tranșă a francizei Battlefield. Acum, o nouă scurgere dezvăluie că jocul va include produse cosmetice care pot fi aplicate complet vehiculelor și armelor; chiar și atașamentele.

Potrivit unui tweet postat de temporară, un binecunoscut miner de date care a scurs conținut în joc din Battlefield din 2019, Battlefield 2042 va include anumite produse cosmetice pentru arme și vehicule, similare cu jocurile Call of Duty, iar cosmeticele pot fi aplicate în întregime; chiar si pe atasamente.

În plus, jucătorii nu numai că vor putea modifica vehiculele cu produse cosmetice, dar jocul va include și decalcomanii care pot fi folosite pentru a adăuga mai multe. pizzaz la vehicule. În partea de jos a imaginilor extrase de date, scrie: „LUCRARE ÎN CARE”, ceea ce înseamnă că DICE încă nu a terminat aceste produse cosmetice și aproape sigur ne putem aștepta la mai multe când jocul va fi lansat.

„WORK IN PROGRESS” menționat în partea de jos a imaginilor extrase de date. | Sursa: temporar/Twitter

Transele anterioare Battlefield au avut în mare parte produse cosmetice antice și blânde pentru arme și vehicule. Cu Battlefield 2042, compania a decis să adopte o abordare mai modernă, cu produse cosmetice care sunt de fapt plăcute vizual. Cu toate acestea, încă nu există nicio certitudine cu privire la modul în care aceste produse cosmetice și personalizări se vor transfera pe Battlefield Portal.

De asemenea, se poate observa că acestea sunt „NIVELUL 1” cosmetice, așa cum se menționează în imaginile extrase de date. Deoarece Tier 1 este, în general, cel mai jos nivel din majoritatea jocurilor FPS, putem presupune că jocul va avea mai multe niveluri pentru produsele cosmetice care le pot face upgrade pentru a apărea și mai bine.

Citeste si  Videoclipurile și imaginile din joc Battlefield 2042 au fost scurse

Aceste produse cosmetice ar putea fi și din Anul 1 Pass, care ar fi prezentat în Battlefield 2042 și vă oferă acces la 4 Battle Pass, 3 Epic Skin Bundle și 4 Noi Specialiști, deoarece este probabil ca nivelurile să reprezinte progresia Battle Pass. similar cu Fortnite și VALORANT.

Oricum, aceste produse cosmetice pentru arme și vehicule par să merite. DICE s-a autodepășit cu conceptul futurist al jocului și putem aștepta lansarea acestuia. Battlefield 2042 este programat pentru 19 noiembrie. Descărcările beta deschise pentru toți jucătorii vor fi activate din 5 octombrie până pe 10 octombrie, durata accesului anticipat începând cu 6 octombrie, la ora 12:00 PST.

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button