Jocuri

Battlefield ar putea deveni free-to-play în viitor, spune EA

EA este, probabil, cel mai cunoscut pentru franciza sa FPS de bun augur, Battlefield. Lansat în 2002, Battlefield 1942 a fost primul joc mainstream care a revoluționat genul FPS și mentalitatea jocurilor, nu doar favorizând individualismul, dar și încurajând simultan coordonarea. De atunci, EA a continuat să extindă franciza atât în ​​forme de joc single-player, cât și multiplayer. Într-un apel recent de după câștiguri cu investitorii pentru a acoperi rezultatele EA pentru primul trimestru al anului 2022, Andrew Wilson, CEO-ul EA, după cum a raportat de VG247, despre viitorul francizei și al proiectelor viitoare, în special despre ambiția companiei de a lansa un nou joc la fiecare 2 ani. El a mai menționat că Battlefield ar putea să fie free-to-play în viitor și că EA intenționează să extindă franciza și în alte teritorii, cum ar fi mobilul.

Cred că aceasta este orientarea noastră, dar mai important. Cred că ar trebui să te gândești la Battlefield ca serviciu.” el a răspuns când a fost întrebat dacă EA intenționează să lanseze un joc Battlefield o dată la doi ani, așa cum a făcut anterior. „Știi, ceea ce facem pentru lansarea acestui joc este cu adevărat să revoluționăm și să reinventăm ceea ce este tot războiul nostru epic în contextul gameplay-ului. În plus, am anunțat Battlefield Portal, care chiar începe să se orienteze către conținutul generat de utilizatori și va genera implicarea profundă și pe termen lung în joc..”

În plus, el a vorbit și despre celălalt mod de joc misterios care va veni pe Battlefield 2042, Hazard Zone, așa cum l-a numit el. Și deși am anunțat Hazard Zone, până în prezent nu am dezvăluit multe despre ceea ce se întâmplă acolo și veți auzi mai multe despre asta în lunile următoare.,” el a spus. Prin urmare, ne putem aștepta să auzim mai multe despre acest mod de joc viitor în curând!

Citeste si  Armele și vehiculele pot fi modificate în Battlefield 2042

În mod intrigant, el a vorbit și despre punctul său de vedere cu privire la extinderea câmpului de luptă în alte teritorii unde franciza nu a atins anterior, cum ar fi mobilul și o experiență free-to-play. Ar trebui să înțelegeți că aceasta formează cu adevărat fundamentul a ceea ce credem că este viitorul serviciului live în jurul Battlefield, care, în timp, va include o lansare mobilă, va include unele componente cu intrare gratuită și va schimba cu adevărat natura a ceea ce se întâmplă de la lansare la lansa,” el a spus. „Așa că, deși o lansare la doi ani probabil are sens dacă ne gândim la asta astăzi, suntem cu adevărat concentrați pe angajamentul de 365 de zile în franciză la nivel de platformă pe orice dispozitiv pe care consumatorii ar dori să joace..”

Acum, aceasta nu este prima dată când EA sugerează o experiență free-to-play pentru Battlefield. Înainte de lansarea Battlefield 2042, EA a trimis sondaje ale jucătorilor pentru a înțelege ce vrea comunitatea de la companie. Aceste sondaje ale jucătorilor i-au întrebat despre Battle Pass și, mai ales, despre componenta free-to-play. Prin urmare, este sigur să spunem că EA lucrează aproape sigur la o experiență Battlefield free-to-play și franciza ar putea de fapt să devină free-to-play în viitor.

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button