Jocuri

Call Of Duty: Black Ops Cold War Sezonul 5 noile imagini aparute prezintă o nouă temă și armă

Call of Duty: Black Ops Cold War a fost lansat în noiembrie 2020. De atunci, a devenit discutia orașului! Deși a primit unele critici din partea comunității Call of Duty, Activision a raportat peste 5,7 milioane de copii în doar primele șase săptămâni de la lansare. Sezonul 5 al Call of Duty: Black Ops Cold War este în desfășurare și se așteaptă să fie lansat cândva în această lună. Cu toate acestea, o imagine promoțională pentru sezonul 5 din Call of Duty: Black Ops Cold War a fost difuzată astăzi, iar jucătorii vor avea o surpriză neașteptată.

Potrivit unei scurgeri postate de Redditor u/Nanikos pe Imgur, Call of Duty: Black Ops Cold War Sezonul 5 va avea tematică japoneză. Persoana în cauză a scurs anterior informații exacte despre Call of Duty: Zombies și acum a făcut-o postat o imagine promoțională pentru sezonul 5 din Call of Duty: Black Ops Cold War.

Sursa: Imgur

Pe baza imaginii promoționale difuzate, se pare că Call of Duty: Black Ops Cold War Sezonul 5 va avea o temă japoneză și o nouă armă, TEC-9 (din ceea ce arată), va fi, de asemenea, prezentată în joc. Potrivit u/Nanikos, operatorul prezentat în imaginea promoțională scursă va fi numit Kitsune și alți doi operatori, Kingsley și Surge (ar putea fi și nume de cod), vor fi de asemenea prezentați. În plus, este posibil să vedem și o nouă regiune, numită Stația Meteo, pentru Outbreak – care conține și Summit.

Aceste informații provin direct dintr-o sursă de încredere de pe Reddit, așa că este aproape sigur că sunt corecte. Sezonul 5 al Call of Duty: Black Ops Cold War este de așteptat să fie lansat până pe 9 august sau, deoarece Treyarch tinde să aștepte până joi pentru actualizări, cel mult 12 august. Tot ce putem face acum este să așteptăm să sosească noul sezon și să intrăm direct în acțiune!

Citeste si  Jocul Arcade Only Bomberman vine pe PC

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button