JocuriDivertisment

Campania cooperativă a lui Halo Infinite nu va avea loc până în mai 2022 cel mai devreme

Campania co-op a lui Halo Infinite și modul Forge, care nu vor fi în joc când va fi lansat oficial pe 8 decembrie, vor fi lansate chiar mai târziu decât se aștepta anterior. Într-un interviu acordat Eurogamer, șeful de creație al Halo Infinite, Joseph Staten, a reiterat că cooperarea de campanie se va lansa cu sezonul 2, dar din moment ce sezonul 1 a fost prelungit cu trei luni până în mai 2022 în această săptămână, asta înseamnă că al doilea sezon este de cel puțin jumătate. an distanță.

Forge este încă pregătit să se lanseze cu sezonul 3, potrivit Staten, dar nu știm când ar putea ajunge. Și acele cronologie sunt încă doar obiective; lucrurile se pot schimba dacă apar alte priorități, spune Staten. Iată propriile cuvinte ale lui Staten despre această problemă, din interviul Eurogamer: Deci, scopul nostru rămâne ceea ce am spus mai devreme, și anume să oferim campanie în cooperare cu sezonul 2 și Forge cu sezonul 3.

Dar acestea rămân obiective. Acestea rămân ținte. Și nu ne putem angaja în vreo întâlnire dificilă în acest moment, pentru că așa cum vedem cu această versiune beta multiplayer, alte lucruri s-ar putea muta în stiva prioritară pentru noi.

Dacă se dovedește că sistemul nostru de progresie pur și simplu nu funcționează așa cum ne-am propus, dacă trebuie să mutăm unele dintre aceste pietre mai mari despre care am vorbit mai devreme, atunci noi, ca echipă, vom lua acele decizii și vom comunica clar fanilor noștri. de ce suntem de ce facem anumite lucruri.

Citeste si  Procesul Wolfire Games împotriva Valve a fost respins

Campania co-op a lui Halo Infinite este „jucabilă acum”, spune Staten, dar echipa de dezvoltare vrea să-și ia timp suplimentar pentru a se asigura că este stabilă și funcționează bine. Actuala campanie pentru un singur jucător, care în sine a fost amânată, sună deja destul de bine, așa că sper că timpul suplimentar pentru cooperare va merita așteptarea – chiar și asta înseamnă că nu pot trece prin Zeta. Halo cu un prieten pe 8 decembrie.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button