Jocuri

Campionul mondial Halo spune că în Infinite este mai puțin Aim Assist decât orice alt FPS pe care l-a jucat

Halo Infinite atribuie furiei în aceste zile. Scurgerile vin în stânga și în dreapta, iar prima sa versiune beta multiplayer a fost lansată în acest weekend. Deși încă nu există o dată concretă de lansare pentru shooter-ul științifico-fantastic exclusiv al Microsoft, timpul se apropie ca Master Chief să revină pe marele ecran în toată gloria lui spartană.

Modul multiplayer al lui Halo a fost iubit și apreciat de fani de-a lungul anilor. Pare a fi amestecul perfect de bătălii pe scară largă și lupte la sferturi scurte, oferind o diversitate de arme, accesorii, vehicule și alte caracteristici distinctive. Cu toate acestea, nu fiecare Halo a avut o experiență multiplayer grozavă, dar au existat câteva intrări excepțional de bune pe parcurs, cum ar fi Halo 3, care nu este mai puțin decât un clasic al seriei.

Acum că jocul multiplayer al lui Halo Infinite este disponibil, adepții francizei par să obțină ceea ce cereau. Experiența pare să fie adaptată la rădăcinile experienței originale Halo, dar revitalizată cu capacitatea consolelor de nouă generație. Rezultatul este un produs magistral care i-a făcut pe fani să sară în sus și în jos de bucurie. Până acum, toată lumea pare să iubească multiplayerul Halo Infinite, dar lucrurile ar putea merge prost în viitorul apropiat, deoarece ceea ce vom juca acum este doar o previzualizare tehnică. Sperăm să nu meargă pe acel drum.

Cu toate acestea, o informație interesantă despre modul multiplayer al lui Infinite a fost dezvăluită de un jucător profesionist renumit, numit Snip3down. Expertul FPS este un câștigător de 24 de ori al Campionatului Mondial Halo și în prezent joacă Apex Legends profesional pentru Team SoloMid, care este altfel cunoscut sub numele de TSM.

Citeste si  Prima previzualizare multiplayer de la Halo Infinite a fost confirmată

Vorbesc cu cercul lui Stare de nervozitate, Snip3down spune, „Asistența la obiectiv în Halo Infinite este mai mică decât orice alt FPS pe care l-am jucat, îmi place. Adevărata abilitate de țintire va străluci în acest joc.”

TSM FTX Snip3down pe Twitter

În plus, un fan a întrebat cum a fost manipularea lunetistului, la care a răspuns: „Extrem de dificil.” Multiplayer-ul lui Halo 3 a adus gânduri similare. Pentru mulți, jocul a fost greu și, de fapt, a trebuit să aveți abilități pentru a smulge clasamentele în meciuri. Se pare că 343 Industries urmărește să facă progrese într-un mod similar, dar Halo Infinite va fi mult mai incluziv decât oricare dintre predecesorii săi.

Ai jucat Halo Infinite multiplayer beta? Spune-ne gândurile tale în secțiunea de comentarii.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button