Jocuri

CAPCOM raportează cele mai mari rezultate din primul trimestru din toate timpurile

Recent, în rezultatele sale de afaceri consolidate pentru cele trei luni încheiate la 30 iunie 2021, CAPCOM și-a anunțat vânzările și profiturile pentru primul trimestru. Cu vânzări nete de peste 48.423 de milioane de yeni, corporația a înregistrat o creștere de 104,1% a vânzărilor nete față de anul precedent. În mod similar, venitul din exploatare pentru acest an a fost de 23.604 milioane de yeni – o creștere de 120,4% față de anul precedent. Comparativ cu anul precedent, venitul obișnuit a crescut cu 125% — 23.899 milioane de yeni —, venitul net atribuibil proprietarilor părintei înregistrând o creștere de 121,9% — 17.340 milioane de yeni — față de anul precedent. Ca atare, CAPCOM raportează cele mai mari rezultate din primul trimestru din toate timpurile!

În primul trimestru al acestui an, majoritatea CAPCOM-urile creșterea vânzărilor poate fi observată de la creșterea neașteptată a vânzărilor noilor versiuni la renumitele lor Resident Evil și Vanator de monstri francize. Satul Resident Evil — lansat în mai 2021 — a vândut peste 4,5 milioane de exemplare în întreaga lume în acest segment de afaceri. De asemenea, Monster Hunter Rise — lansat la sfârșitul anului 2020 — a arătat, de asemenea, o creștere a vânzărilor în întreaga lume datorită eminenței deja stabilite. Mulțumită Satul Resident Evil și Monster Hunter Rise, CAPCOM raportează cele mai mari rezultate din primul trimestru din toate timpurile!

1639062811 750 CAPCOM raporteaza cele mai mari rezultate din primul trimestru din

Acest lucru nu înseamnă că alte francize sau rate nu au funcționat la fel de bine. In timp ce Satul Resident Evil și Monster Hunter Rise a arătat o majoritate a vânzărilor nete pentru afacere, CAPCOM a raportat, de asemenea, o creștere a vânzărilor de jocuri video de acasă – o creștere de 44,6% față de anul precedent, cu 13,3 milioane de unități vândute în întreaga lume. În Conținutul mobil, veniturile din licențiere din utilizare CAPCOM-urile proprietatea intelectuală majoră a contribuit și ea la profituri.

Citeste si  Ember Lab devine dezvoltator cu normă întreagă dupa succesul jocului Kena

Odată cu apariția COVID-19 în primul trimestru al anului 2020, CAPCOM și orice altă afacere a fost forțată să suspende multe operațiuni și să scurteze orele de funcționare. În ciuda obstacolelor, afacerea și-a depășit așteptările și a atins un record de vânzări nete. În această perioadă, CAPCOM de asemenea, sa concentrat mai mult pe vânzările de mărfuri cu caracter personal, pentru a-și folosi proprietatea intelectuală notabilă la nivel internațional pentru venituri și pentru a crește valoarea mărcii francizelor sale. În plus, e-Sports a fost unul dintre obiectivele CAPCOM pentru anul curent. Începutul turneelor, cum ar fi all-online Capcom Pro Tour Online 2021 în 19 regiuni din lume, a fost făcut pentru a extinde baza de utilizatori a afacerii la nivel internațional. Cu toate acestea, ca urmare, vânzările nete au scăzut cu 5,4% — 832 milioane de yeni — iar venitul din exploatare a scăzut cu 5,6% — 482 milioane de yeni — comparativ cu anul precedent.

1639062811 529 CAPCOM raporteaza cele mai mari rezultate din primul trimestru din
Sursa: CAPCOM

Este o piatră de hotar masivă pentru orice afacere, în special CAPCOM, pentru a realiza un astfel de record de vânzări nete. CAPCOM nu a fost cu adevărat un favorit al fanilor în ultimii ani. Prin urmare, astfel de profituri, și chiar cele din timpul unei pandemii, sunt cu adevărat impresionante. Se pare că acesta nu este sfârșitul pentru CAPCOM și vom vedea mai multe de la ei în curând!

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button