Jocuri

Cea mai reușită lansare a seriei Metroid Dread, conform topurilor din Marea Britanie

Metroid Dread, care a primit o primire covârșitor de pozitivă, a crescut și el pentru a deveni cel mai succes comercial lansare în întreaga serie Metroid conform diagramelor de vânzări din Regatul Unit. După luni de hype masiv, se pare că așteptarea a meritat în sfârșit, deoarece mulți consideră Dread nu numai că este una dintre cele mai bune intrări din serie, ci și unul dintre cele mai bune jocuri de pe Switch în general. Acest lucru este completat și de faptul că Metroid Dread este și al cincilea cel mai mare titlu Switch lansat în acest an la doar câteva zile după lansare.

Metroid Dread este primul joc principal Metroid din peste 10 ani după Metroid Prime 3 din 2007. Acesta exclude Metroid Samus Returns, care a fost un remake 3DS al Metroid 2 original din Nintendo NES. Este sigur să spunem că seria a fost într-o pauză îndelungată, motivul pe care mulți îl atribuie vânzărilor scăzute ale francizei, mai ales în comparație cu alte IP-uri ale Nintendo precum Pokemon, Mario și chiar Zelda.

Fanii au așteptat, de asemenea, cu nerăbdare detalii suplimentare despre Metroid Prime 4, care este cea mai recentă intrare din seria Metroid Prime mult îndrăgită. S-a tachinat foarte puțin despre Metroid Prime 4 în afară de faptul că a fost repornit cel puțin o dată și la care se lucrează Retro Studios. De asemenea, au existat zvonuri despre o relansare a Trilogiei Metroid Prime pe Switch.

Succesul Metroid Dread ar trebui să ofere uşurare fanilor de multă vreme Metroid. Deoarece acesta ar putea fi doar impulsul pe care seria a meritat întotdeauna să intre printre cele mai de succes IP-uri ale Nintendo și să-l facă pe Nintendo să ia în considerare să ofere seriei o altă șansă în centrul atenției de care avea atât de disperat nevoie.

Citeste si  Yakuza: Like a Dragon Sequel în dezvoltare

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button