Cum sa

Cele mai bune aplicații, jocuri și divertisment din 2021

A fost un an dificil și, odată cu apariția variantei omicron COVID-19, se pare că 2022 poate avea un început dificil. Dar indiferent dacă vă petreceți vacanțele adăpostindu-vă acasă sau stând cu prietenii sau familia, puteți face lucrurile mai vesele și mai distractive utilizând noul dvs. hardware – sau tehnologia actuală – pentru a viziona niște filme grozave sau la televizor, pentru a juca jocuri. și reîmprospătați-vă computerul sau dispozitivul mobil cu câteva aplicații noi.

Am întrebat personalul de UpgradeIT pentru a ne spune despre videoclipurile, jocurile și aplicațiile lor preferate. Acestea nu au trecut prin teste științifice sau sondaje publice – sunt ceea ce ne-am folosit și ne-am bucurat și credem că vă va plăcea (sau vă va iubi). Am compilat emisiunile noastre preferate de streaming de la HBO Max, Hulu și Netflix; cele mai iubite jocuri ale noastre pentru dispozitive iOS, Android și Windows; și alegerile noastre de top pentru OLED Switch, PS5, Xbox și pentru căștile dvs. VR. Avem chiar și o listă cu niște creatori grozavi de TikTok. Și când este timpul să facem niște lucruri serioase, ți-am recomandat aplicațiile noastre preferate pentru Android, iOS, Windows și macOS.

Le vom pune pe acestea pe parcursul sezonului sărbătorilor. Așa că verifică cele mai bune selecții ale anului și bucură-te!

Citeste si  Cum să vă schimbați browserul implicit în Windows 11

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button