Cum sa

Cele mai bune zece aplicații meteo pentru telefoane Android

Una dintre cele mai populare utilizări pentru telefoane (pe lângă fotografierea și vizionarea videoclipurilor TikTok) este aceea de a verifica vremea. Drept urmare, există o mulțime de aplicații meteo acolo, ceea ce face foarte greu să alegeți pe care să o folosiți. Așa că am creat acest ghid pentru ceea ce credem că sunt unele dintre cele mai bune de acolo.

Cu excepția unuia care obișnuia să fie foarte apreciat: Dark Sky. În martie 2020, Dark Sky a fost achiziționat de Apple și aproape imediat eliminat din magazinul de aplicații Google Play. Inițial, API-ul Dark Sky urma să fie retras și – lăsând o mulțime de aplicații terțe să caute cu disperare un înlocuitor – dar acesta a fost amânat cel puțin până la sfârșitul anului 2022. (Apropo, dacă utilizați Versiunea iOS a Dark Sky, care va dispărea și la sfârșitul anului 2022.)

Desigur, dacă doriți, vă puteți mulțumi doar cu widgetul meteo „Într-o privire” pe care Google îl include pe ecranul său de pornire; atingeți asta și veți obține un raport meteorologic destul de bun. Dar dacă sunteți un pasionat al vremii sau doriți să puteți modifica raportul meteo puțin mai mult decât permite Google, avem 10 alternative aici. Toate au versiuni gratuite cu reclame și toate, cu excepția uneia, au versiuni plătite care elimină reclamele și includ adesea funcții suplimentare.

Notă: în versiunile anterioare ale acestui articol, am enumerat permisiunile solicitate de fiecare aplicație. Cu toate acestea, deoarece majoritatea aplicațiilor meteo par să solicite aproape aceleași permisiuni, am eliminat listele și vă sugerăm să verificați pur și simplu lista de permisiuni a aplicației meteo alese, care se află în partea de jos a paginii sale în Magazinul Play. (De fapt, nu este o idee rea pentru nicio aplicație.)

Morcovul oferă o cantitate rezonabilă de date despre vremea actuală și viitoare.

Morcovul poate fi cunoscut mai puțin pentru previziunile sale meteorologice decât pentru personalitatea sa, care oferă comentarii lingvistice în audio și/sau text despre întâmplările zilei. (Într-o zi, de exemplu, a zis: „Trimit vreme rea tuturor oamenilor care refuză să poarte măști pentru a ascunde fețele hidoase.”) De fapt, îi poți seta personalitatea (prietenoasă, snarky, ucigașă sau exagerată). ) și politica ei (liberală, conservatoare, centristă, libertariană, comunistă sau apolitică) pentru a se potrivi gusturilor tale.

Toate acestea fiind spuse, Morcovul este o aplicație solidă, arătosă, care oferă o cantitate rezonabilă de date despre vremea actuală și viitoare. Aplicația Android folosește Dark Sky API pentru datele sale; aplicația iOS, pe de altă parte, utilizează o varietate de surse, cum ar fi Dark Sky, AccuWeather, AerisWeather și Foreca. Are, de asemenea, câteva funcții care îi lipsesc aplicației Android, dar într-un e-mail, creatorul Brian Mueller a promis o actualizare majoră în 2022.

Preț: Gratuit cu reclame. „Premium Club” elimină reclamele și oferă un widget și alte funcții pentru 0,99 USD pe lună sau 3,99 USD anual.

1Vremea oferă o cantitate bună de informații.

Interfața de utilizare a IWeather este frecvent întreruptă de reclame.

Interfața de utilizare a IWeather este frecvent întreruptă de reclame.

1Weather este o aplicație binecunoscută, cu o varietate de ecrane care arată vremea curentă, prognoza, precipitațiile, radarul și răsăritul și apusul Soarelui și Lunii, printre altele. Personal mi s-a părut că interfața este puțin aglomerată, dar oferă o mulțime de informații și include articole scurte legate de vreme. Din păcate, nu numai că reclamele care se derulează se află chiar în centrul ecranului principal, pe alte pagini reclamele ocupă o treime bună din ecran și există și anunțuri pop-up pe toată pagina. Potrivit site-ului web al aplicației, aceasta își obține informațiile folosind platforma Weather 2020, împreună cu meteorologul Gary Lezak.

Preț: Gratuit cu reclame. Fără reclame: achiziție unică de 1,99 USD.

Interfața recent reproiectată a AccuWeather este atractivă și informativă.

Interfața recent reproiectată a AccuWeather este atractivă și informativă.

Filele din partea de jos vă oferă o serie de opțiuni pentru prognozele meteo.

Filele din partea de jos vă oferă o serie de opțiuni pentru prognozele meteo.

Oricine s-a uitat vreodată la TV prin cablu sau a ascultat radioul este probabil familiarizat cu AccuWeather, care a fost folosit de multe posturi pentru prognozele lor. Potrivit site-ului său web, își colectează propriile date folosind o combinație de meteorologi, un motor de prognoză globală și alte surse. Aplicația are o interfață atractivă care oferă acces imediat la temperaturile actuale actuale și „RealFeel”. Următoarele 4 ore MinuteCast vă spune la ce fel de precipitații să vă așteptați (dacă există) în următoarele patru ore. Puteți vedea prognozele pe oră și zilnic, împreună cu radarul curent, folosind filele din partea de jos a ecranului; De asemenea, puteți urmări orice uragane care se apropie. Atingeți pictograma Eyewitness News din colțul din dreapta sus pentru cele mai recente știri.

Preț: Gratuit cu anunțuri sau 8,99 USD anual pentru fără anunțuri, alerte meteo și radar de prognoză în direct.

Today Weather este o aplicație foarte atractivă.

Today Weather este o aplicație foarte atractivă.

Derulați spre stânga pentru mai multe detalii despre vreme.

Derulați spre stânga pentru mai multe detalii despre vreme.

Vremea de astăzi poate fi cea mai frumoasă dintre toate aplicațiile enumerate aici. Are o interfață simplă care începe cu o fotografie și vremea de astăzi și puteți derula în jos pentru detalii despre vreme pentru următoarele 24 de ore și șapte zile, radar live, calitatea aerului și alte categorii. Dacă vă aflați în SUA, puteți alege să obțineți datele dintr-o varietate de surse, inclusiv Today Weather în sine, Serviciul Meteorologic Național, Weatherbit.io, Open Weather Map sau YR.no / Met.no (norvegiana Institutul Meteorologic). Clienții plătitori pot alege din și mai multe surse de date, inclusiv AccuWeather și Dark Sky.

Preț: Gratuit cu reclame, 1,99 USD pentru șase luni, 2,99 USD pentru un an sau 6,99 USD pentru totdeauna. Opțiunile plătite elimină reclamele, vă permit să vă alegeți sursa de date și să adăugați alte câteva funcții.

Appy Weather are o interfață simplă, directă.

Appy Weather are o interfață simplă, directă.

Pe lângă cronologia zilei, puteți obține rapoarte orare și săptămânale.

Pe lângă cronologia zilei, puteți obține rapoarte orare și săptămânale.

Appy Weather se autoproclamă „cea mai personală aplicație meteo”. Cu siguranță este conștient de confidențialitate; de la început, vă întreabă dacă doriți să verificați vremea prin locația dvs. curentă (caz în care necesită permisiunea) sau să faceți o căutare pentru locația dvs. (caz în care nu vă solicită permisiunea locației). Interfața este simplă și simplă, în special cronologia sa, care vă permite să derulați în jos pentru a vedea vremea actuală și prognoza viitoare. De asemenea, puteți derula de la stânga la dreapta în partea de jos pentru a vedea prognozele orare și zilnice. Appy Weather utilizează în prezent o varietate de surse pentru datele sale, inclusiv Dark Sky, Foreca și OpenWeather.

Preț: Versiune gratuită cu reclame. Versiunea Plus costă 4,99 USD anual fără reclame, radar, notificări, widget-uri și alte funcții. Versiunea Pro adaugă notificări personalizate și furnizori premium de vreme pentru 9,99 USD pe an. O a doua versiune Pro deblochează o varietate de straturi de hărți; costă 4,99 USD pe lună sau 19,99 USD anual.

Overdrop are o interfață simplă, ușor de înțeles.

Overdrop are o interfață simplă, ușor de înțeles.

Derulați în jos pentru mai multe date meteo.

Derulați în jos pentru mai multe date meteo.

La fel ca Appy Weather, Overdrop are o interfață simplă, ușor de înțeles, cu o selecție rezonabilă, chiar dacă oarecum limitată. Puteți vedea vremea curentă, vremea orară, calitatea aerului, o hartă radar și prognoza săptămânală; selectați o săgeată derulantă pentru a obține mai multe detalii. Cu toate acestea, principalul său avantaj poate fi că, dacă sunteți un client plătitor, puteți accesa 54 de widget-uri meteorologice diferite – ceva despre care fanii de widget-uri ar putea găsi că merită prețul. La momentul revizuirii, puteți alege între Open Weather Map, Dark Sky sau Weatherbit dacă ați folosit versiunea gratuită; abonații plătiți pot selecta și AccuWeather.

Preț: Gratuit cu reclame; Versiunea Pro costă 1,59 USD pe lună, 7,99 USD anual sau 14,99 USD pentru un submarin pe viață. Opțiunile plătite elimină reclamele, deblochează furnizori suplimentari și adaugă 54 de widget-uri și 10 teme.

O aplicație grozavă dacă doriți să obțineți datele dvs. de la NOAA.

O aplicație grozavă dacă doriți să obțineți datele dvs. de la NOAA.

Aplicația simplă oferă o cantitate mică de date, dar ușor de înțeles.

Aplicația simplă oferă o cantitate mică de date, dar ușor de înțeles.

Această aplicație simplă merge la sursa: Serviciul Național de Meteorologie, condus de Administrația Națională pentru Oceanii și Atmosfera (NOAA). Prezintă date de la NOAA într-un format clar, ușor de citit: se deschide la prognoza săptămânală și puteți atinge fiecare zi pentru a obține mai multe date. De asemenea, puteți obține o prognoză orară și o hartă meteo.

Apropo, dacă doriți să obțineți informații despre vreme direct de la NOAA, puteți accesa site-ul (weather.gov), puteți introduce codul poștal pentru a obține prognoza locală și apoi salvați pagina mobilă pe ecranul de pornire (prin atingând cele trei puncte „Mai multe” din colțul din dreapta sus al browserului și apoi selectând „Adaugă la ecranul de pornire”).

Preț: Gratuit cu reclame. Versiunea de 1,99 USD elimină reclamele și permite mai mult de trei locații salvate.

FlowX oferă hărți de date pentru tocilarii vremii.

FlowX oferă hărți de date pentru tocilarii vremii.

FlowX vă permite să ajustați datele pe care le arată.

FlowX vă permite să ajustați datele pe care le arată.

Este imediat evident că FlowX (cunoscut odată ca WeatherBomb) este pentru tocilarii vremii: atunci când îl instalați pentru prima dată, se deschide la o hartă meteo și diagrame de temperatură / umiditate, mai degrabă decât la rezumatul obișnuit al vremii bazat pe text și vă permite să alegeți ce tipuri. a datelor prezentate de hartă. Primești o prognoză pe șapte zile; glisați degetul pe ecran pentru prognoza fiecărei zile. Aplicația gratuită își obține datele de la NOAA; versiunea Bronze vă oferă mai multe stiluri de hărți, un editor de grafice și o prognoză de până la 16 zile pentru 4,99 USD / an. Abonamentul Silver (9,99 USD / an) adaugă RainViewer Radar și trei modele meteorologice regionale, printre alte caracteristici, iar Gold (19,99 USD / an) adaugă și mai multe, inclusiv modele pentru Europa, temperatura și curentul oceanului global și multe altele.

Preț: Liber; 4,99 USD/an pentru versiunea Bronze, 9,99 USD/an pentru versiunea Silver și 19,99 USD/an pentru versiunea Gold.

Odată cu temperatura, primești cele mai recente statistici despre COVID-19.

Odată cu temperatura, primești cele mai recente statistici despre COVID-19.

Derulați în jos pentru vremea săptămânii și alte date.

Derulați în jos pentru vremea săptămânii și alte date.

Yahoo Weather este o aplicație meteo solidă și arătătoare, care vă permite să defilați lateral pentru diferite locații. Derulați în jos pentru vremea săptămânii, o hartă meteo, vânt și presiune, precipitații și orare pentru Soare și Lună. Pagina principală prezintă cele mai recente statistici despre coronavirus (le puteți ascunde dacă doriți) și nu există o versiune premium, așa că rămâneți blocat cu reclamele. Totuși, aceasta este o aplicație demnă. (Notă: nu am putut găsi informații de primă mână despre sursa de date, dar hărțile meteorologice ale acesteia provin de la The Weather Channel.)

Preț: Liber

1637623339 614 Cele mai bune zece aplicatii meteo pentru telefoane Android

1637623339 154 Cele mai bune zece aplicatii meteo pentru telefoane Android

Dacă vă plac aplicațiile meteo captivante precum Morcovul, s-ar putea să doriți și să încercați What The ForeCast?! Se deschide cu o declarație cu opinie pe pagina de pornire; puteți ajusta nivelul de blasfemie la Activat, Unele, Minimal sau Dezactivat și alegeți să îl faceți vocal sau silentios. De fapt, setările UI sunt în general mai variate decât majoritatea celorlalte aplicații, permițându-vă să le ajustați pentru a se potrivi preferințelor dvs. Derulați în jos pentru prognozele zilnice și săptămânale; reclamele sunt în partea de jos a ecranului. De asemenea, puteți găsi date despre indicele de calitate a aerului, indicele de albine și altele prin intermediul pictogramelor din partea de sus a ecranului de pornire. Aplicația folosește AerisWeather ca sursă.

Preț: Liber; 1,99 USD vor elimina reclamele și alți 1,99 USD vor adăuga un widget. Aplicația are și propria pagină Etsy cu diverse produse.

Actualizare 29 iunie, 15:42 ET: Acest articol a fost publicat inițial pe 1 aprilie 2020 și a fost actualizat pentru a include două aplicații noi și pentru a actualiza câteva dintre intrări.

Actualizare 31 iulie, 14:30 ET: Acest articol a fost modificat pentru a actualiza mai multe dintre intrări.

Actualizare 11 noiembrie, 17:15 ET: Acest articol a fost modificat pentru a actualiza introducerea și intrările și pentru a adăuga Yahoo Weather și What The Forecast?!

Citeste si  Cum să utilizați urmărirea locației iPhone-ului

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button