Jocuri

Cofondatorul XboxEra spune că un nou joc WipEout este în curs de dezvoltare

Seria WipEout a fost un mare succes pe vremea consolelor OG PlayStation. Franciza oferă curse în ritm rapid cu vehicule futuriste care îmbracă forma unor nave într-un mediu antigravitațional. Unul dintre caracteristicile jocurilor WipEout este modul în care jocul implică melodii Electronic Dance Music (EDM), printre alte caracteristici notabile.

Ultimul joc WipEout care a ajuns pe rafturi este WipEout Omega Collection care include o versiune remasterizată a WipEout HD și WipEout 2048. Ambele jocuri, respectiv cele două titluri anterioare din serie. Lansarea WipEout Omega Collection a marcat renașterea francizei după ce dezvoltatorul Studio Liverpool a fost închis cândva în august 2012. Prin urmare, WipEout 2048 a fost ultima iterație din franciză înainte ca Omega Collection să renunțe.

De atunci, cuvântul a fost destul de gol în ceea ce privește dezvoltarea unui nou titlu WipEout, dar se pare că cel mai recent din scurgeri sugerează altceva. Nick Baker este co-fondatorul Xbox Era și un insider remarcabil al industriei care s-a întâmplat să divulge corect expansiunea Ghost of Tsushima Iki Island înainte de lansare.

Acum, Nick a acceptat Stare de nervozitate pentru ceea ce pare a fi un act de nervi, judecând după cuvintele pe care le-a scris. Aruncă o privire la acest tweet de mai jos. El spune, „Ystii ce? Da-o naibii. Voi risca să enervez pe cineva. Nu vreau să fiu scos din nou. Mi s-a spus că Wipeout se întoarce. Planificat să fie un titlu VR2/PS5. Cel mai probabil un proiect XDEV. Încă la începutul proiectului.

Nick pe Twitter

Se pare că seria WipEout urmează să revină și, de data aceasta, va ajunge fie pe PlayStation 5, fie pe viitorul și mult-anunțat PlayStation VR2. Ambele sunt platforme mai mult decât capabile pentru un joc WipEout de nouă generație, în special cel din urmă, deoarece am auzit multe despre viitoarele căști virtuale de la Sony.

Citeste si  Porturile de nouă generație ale Tropico 6 listate online

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că Nick crede că proiectul este încă devreme în dezvoltare, așa că un anunț oficial sau ceva în acest sens este încă departe. În plus, Lucid Games este dezvoltatorul următorului joc WipEout. Nick a declarat asta în timp ce răspundea unui fan dornic.

Jocurile lucide vor fi șeful de dezvoltare
Jocurile lucide vor fi șeful de dezvoltare

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în secțiunea de comentarii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button