Jocuri

Colaborarea Fortnite și Among Us ar putea veni în curând

Colaborările Fortnite sunt fără precedent. Când vine vorba de crossover, niciun alt dezvoltator nu le place Epic Games. În ultimii ani, compania a colaborat cu oameni precum Marvel și DC pentru a aduce produse cosmetice în joc jocului său de mare succes, Fortnite. Ca atare, am ajuns acum să știm că Epic Games ar putea colabora cu InnerSloth LLC pentru a aduce și în Fortnite produse cosmetice Among Us din joc.

Într-o tweet Postat de HYPEX, un miner de date notabil care a scurs produse cosmetice Fortnite din joc de când a fost lansat jocul, a vorbit despre găsirea anumitor cuvinte cheie în fișierele jocului legate de un „lucru” numit „Cârtiță”. Cuvintele cheie legate de acesta sunt; Electrice, cantină, sarcini, sabotaj, fabrică, reparații, laborator, CSI vizitator, laborator de arme, monitorizare insulă, securitate și buclă.

Acum, știm că majoritatea acestor cuvinte cheie sunt în mod evident legate de Among Us. Prin urmare, putem presupune și că „Cârtiță” probabil se referă la „impostor” Aici. Cu toate acestea, aceste cuvinte cheie ar putea fi legate și de Biroul Ordinului Imagine (IO), așa cum există „CSI vizitator” și „Bucla” acolo. Cu toate acestea, faptele indică direcția evidentă; că o colaborare Fortnite și Among Us este iminentă.

Nu știm cu siguranță ce intenționează să facă Epic Games. Cosmeticele de caractere din cadrul jocului Among Us ar fi neobișnuite pentru un joc Battle Royale precum Fortnite, având în vedere cât de largi ar fi pentru a fi utilizate competitiv. O altă speculație pe care o avem este că Fortnite ar putea să lanseze NPC-uri în joc sau, poate, un mini-joc legat de Among Us. Epic Games este renumit pentru colaborările sale cu meme din cultura pop și, fiind un meme, Among Us ar avea sens în Fortnite. Tot ce putem face acum este să așteptăm o confirmare de la Epic Games sau InnerSlotch LLC.

Citeste si  Ember Lab devine dezvoltator cu normă întreagă dupa succesul jocului Kena

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button