Jocuri

Colecția Half-Life 2 Remastered a aparut pe Steam

Un grup de moderi lucrează la o colecție remasterizată a trilogiei Half-Life 2 într-un „Colecția Half-Life 2 Remastered,” așa cum demonstrează o pagină de pe SteamDB care listează titlul. Intrarea a fost descoperită în urmă cu doar câteva ore prin data mining-ului SteamDB și postată pe Twitter de către insider din industrie Tyler McVicker care a legat și pagina SteamDB pentru acest proiect. Aparent, este lucrat de aceeași echipă din spatele spectaculosului „Actualizare Half-Life 2” care a adăugat o serie de îmbunătățiri la Half-Life 2 original, în măsura în care Valve și-a dat binecuvântarea făcând Half-Life 2 Update o lansare oficială pentru titlu.

Proiectul fanilor a fost listat recent pe SteamDB

Valve este cunoscut a fi relativ lax când vine vorba de proiecte ale fanilor, la bine și la rău, mergând până la susținerea și chiar comercializarea acestor proiecte pe Steam, așa că nu ar trebui să fie surprinzător că și la acest proiect se lucrează cu acordul Valve.

1639055389 25 Colectia Half Life 2 Remastered s a scurs pe Steam
Half-Life 2 Episodul 2

În timp ce atât Half-Life 1, cât și Half-Life 2 au primit actualizări și îmbunătățiri în diferite forme de-a lungul anilor, Half-Life 1 primește chiar și un remake complet al fanilor de la bază cu incredibilul Mesa neagră, Half-Life 2 Episodul 1 și Half-Life 2 Episodul 2 nu au avut luxul aceluiași tratament. Cu toate acestea, această versiune nu este doar o remasterizare a acestor două titluri episodice, ci este și o nouă actualizare a „Actualizării Half-Life 2”. Deși nu avem o idee despre ceea ce va aduce acest remaster în ceea ce privește îmbunătățirile, sincer va fi foarte plăcut să vedem o relansare modernă a lui Half-Life 2, care le-a șlefuit, desigur, foarte puține. aspecte aspre și sperăm că pictează o nouă strălucire pentru trăsăturile sale cele mai strălucitoare.

Citeste si  Un nou joc South Park este în dezvoltare, a confirmat Matt Stone

Se presupune că proiectul va veni în curând pe Steam (evident) fără o altă dată de lansare deocamdată.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button