Cum sa

Cum să urmărești The Game Awards 2021

Game Awards s-au întors. Ceremonia de decernare a premiilor / conferința de joc / concertul găzduit de Geoff Keighley va oferi spectacole de câteva ore (în special, Sting va juca), dezvăluiri de jocuri (dintre care una este peste doi ani în pregătire), și aproape sigur, câteva meme noi. Au existat foarte puține tachineri cu privire la ceea ce vom vedea pe scenă, dar nu luați asta ca pe un indiciu că acesta ar putea fi un spectacol liniștit.

Acum câțiva ani, aici debutul Xbox Series X a fost o surpriză neașteptată. Nu m-aș aștepta la niciun anunț pentru consolă de jocuri pentru spectacolul din acest an. Ceea ce vă puteți aștepta (chiar dacă preferați să o evitați) sunt niște întâmplări metaverse care își propun să vă ofere o modalitate mai captivantă de a experimenta Game Awards. Vorbind despre probleme de actualitate, Geoff Keighley a declarat că Game Awards nu va include NFT-uri și nici Activision Blizzard nu va juca vreun rol în spectacol în afara titlurilor nominalizate.

Când au loc The Game Awards 2021?

Game Awards va fi difuzat în direct joi, 9 decembrie, la 20:00 ET / 17:00 PT / 1:00 GMT. Este târziu pentru prietenii noștri din Europa, dar dacă sunteți în Japonia, îl veți vedea la prima oră dimineața, la ora 9:00. Va avea loc un pre-show care începe cu o jumătate de oră mai devreme decât orele de mai sus, dacă doriți să vă acordați atunci.

Cum pot urmări The Game Awards 2021?

Nu căutați mai departe de partea de sus a acestei pagini, unde găzduim un stream live al The Game Awards de pe YouTube (fluxul va fi difuzat automat pentru pre-spectația de la 19:30 ET). Cu toate acestea, există și alte site-uri care îl găzduiesc, inclusiv Twitch, Facebook Live și Stare de nervozitate.

Citeste si  De ce Alexa mea clipește în verde, roșu, portocaliu și galben?

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button