Cum sa

Cum să utilizați extensiile Safari pe iPhone și iPad

Unul dintre cele mai utile tipuri de software din tolba oricui este extensia browser: acele mini applet-uri grozave care lasă browser-ul tău să facă ceea ce vrei tu să facă. Și unul dintre cele mai frumoase lucruri despre iOS 15 și iPadOS 15 este că acum puteți adăuga extensii la browserul Safari. Chiar dacă aceasta este o funcție nouă care a fost lansată cu cea mai recentă versiune iOS, există deja o serie de extensii utile disponibile pentru a le adăuga.

Ceea ce urmează este o prezentare a modului în care puteți adăuga extensii la aplicația Safari – în timp ce am ilustrat procesul folosind un iPhone, puteți urma aceleași instrucțiuni de bază cu un iPad. Am inclus, de asemenea, o mostră a unor extensii pe care le puteți încerca.

Cum să adăugați extensii

  • Atingeți aplicația Setări.
  • Derulați în jos și selectați Safari > Extensii.
  • Toate extensiile pe care le-ați instalat deja vor fi listate aici. Atingeți „Mai multe extensii” dacă doriți să vedeți ce este disponibil în App Store. (De asemenea, puteți merge pur și simplu la App Store și căutați pe „Extensii Safari.”)

În setările dvs., accesați Safari >  Extensii pentru a vedea extensiile actuale și pentru a obține altele noi.” data-upload-width=”1200″ src=”https://<a href=upgradeit.ro/wp-content/uploads/2021/11/Cum-sa-utilizati-extensiile-Safari-pe-iPhone-si-iPad.png”>

În setările dvs., accesați Safari > Extensii pentru a vedea extensiile actuale și pentru a obține altele noi.
  • După ce ați instalat prima extensie, veți vedea o pictogramă „piesă puzzle” în partea stângă a barei de adrese a Safari. Atingeți-l și meniul care apare va include extensiile actuale plus o selecție „Gestionați extensiile”, care vă permite să activați și să dezactivați extensiile.

Este simplu să instalezi o nouă extensie din App Store.

Odată instalat, vă puteți gestiona extensiile din bara de adrese Safari.

Odată instalat, vă puteți gestiona extensiile din bara de adrese Safari.

Câteva extensii de încercat

Aceasta este o mică mostră a unora dintre extensiile pe care le puteți accesa acum prin App Store. Deși nu există încă multe extensii disponibile (comparativ cu numărul de extensii pentru, de exemplu, Chrome), este un pariu destul de sigur că vor urma multe altele în următoarele câteva luni.

Amplozie (2,99 USD)

AMP, care este prescurtarea pentru „Accelerated Mobile Pages”, este un format web creat de Google pentru a optimiza rezultatele căutării pentru browserele mobile. Cu toate acestea, dacă preferați ca Google să nu modifice paginile web pe care le încărcați, puteți utiliza Amplosion pentru a redirecționa linkurile AMP care apar în rezultatele căutării către linkuri mobile normale.

Negru (2,99 USD)

Când navighezi noaptea și ai setat iPhone-ul sau iPad-ul în modul întunecat, vei accesa adesea un site web suficient de luminos pentru a-ți face ochii lăcrimați. Noir vă permite să setați un mod întunecat pentru toate site-urile web pe care le vizitați.

1 parolă (este nevoie de abonament)

1Password este un manager de parole bine-cunoscut și respectat. Dacă sunteți utilizator 1Password, nu există nicio îndoială că veți dori să îl adăugați pe acesta în aplicația Safari pentru mobil.

Super agent pentru Safari (gratuit)

Această extensie la îndemână completează automat formularele de consimțământ pentru cookie-uri ale unui site web în funcție de preferințele dvs., ceea ce vă poate economisi mult timp și iritare.

Web Inspector (gratuit)

Ceva pentru dezvoltatori: o aplicație care vă permite să inspectați codarea HTML a unui site web, să-l modificați, să-l depanați și să efectuați alte sarcini esențiale.

Citeste si  Cele mai bune laptopuri pentru studenți în 2021

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button