Cum sa

Cum să utilizați noul raport de confidențialitate al aplicației pentru iPhone

Informația înseamnă putere și, dacă sunteți utilizator iPhone, acum puteți obține mai multe informații despre cât de des vă accesează aplicațiile la datele (de exemplu, locația sau microfonul). Raportul privind confidențialitatea aplicației, care a devenit disponibil cu iOS 15.2, vă permite, de asemenea, să cunoașteți activitatea web a fiecărei aplicații și la ce domenii se atașează.

Funcția este dezactivată în mod implicit, dar dacă telefonul s-a actualizat la iOS 15.2, este foarte simplu de activat:

  • Accesați Setări > Confidențialitate > Raport privind confidențialitatea aplicației (care va fi în partea de jos a ecranului)
  • Selectați „Activați raportul de confidențialitate al aplicației”

Selectați Raport privind confidențialitatea aplicației în partea de jos a ecranului de confidențialitate.

Pur și simplu porniți Raportul de confidențialitate al aplicației și așteptați.

Pur și simplu porniți Raportul de confidențialitate al aplicației și așteptați.

După aceea, puteți urma aceeași serie de selecții pentru a vedea raportul dvs. (De asemenea, puteți utiliza această comandă rapidă pentru un acces mai rapid chiar de pe ecranul de pornire sau de la o comandă vocală Siri.)

Nu veți vedea imediat nicio dată – este nevoie de timp pentru ca telefonul dvs. să colecteze datele și să adună raportul, dar puteți începe să vedeți rezultatele în doar câteva minute. Raportul vă va informa următoarele:

  • Ce aplicații v-au accesat datele în ultimele șapte zile. Dacă apăsați pe una dintre aplicațiile enumerate, veți putea vedea exact când au fost ultimele accesări. Probabil va trebui să detaliezi câteva pagini.

Raportul de confidențialitate vă va oferi date despre ceea ce accesează aplicațiile dvs.

Raportul de confidențialitate vă va oferi date despre ceea ce accesează aplicațiile dvs.

Atingeți o aplicație și puteți vedea când v-a accesat ultima dată datele.

Atingeți o aplicație și puteți vedea când v-a accesat ultima dată datele.
  • Activitatea în rețeaua aplicației. Atingeți aplicația și veți vedea ce domenii au fost contactate.

De asemenea, puteți vedea activitatea de rețea a fiecărei aplicații.

De asemenea, puteți vedea activitatea de rețea a fiecărei aplicații.

Atingeți pe rând rețea și vedeți dacă alte aplicații au folosit-o.

Atingeți pe rând rețea și vedeți dacă alte aplicații au folosit-o.
  • Cele mai contactate domenii. Atingeți fiecare nume de domeniu și veți obține o listă a aplicațiilor care au contactat acel domeniu și când.

De asemenea, puteți vedea domeniile cele mai contactate.

De asemenea, puteți vedea domeniile cele mai contactate.

Și vezi câte aplicații au folosit acel domeniu.

Și vezi câte aplicații au folosit acel domeniu.

Dacă din orice motiv doriți să dezactivați Raportul de confidențialitate al aplicației, mergeți înapoi la Setări > Confidențialitate > Raport de confidențialitate și selectați „Dezactivați Raportul de confidențialitate al aplicației” în partea de jos a paginii. Rețineți, totuși, că veți pierde orice informații existente pe care le-ați colectat până atunci.

Citeste si  Cum să utilizați SharePlay pentru a partaja ecranul FaceTime

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button