Jocuri

Data lansării Halo Infinite Multiplayer a fost schimbată din nou

Azi mai devreme, zvonurile cu privire la lansarea multiplayerului gratuit al lui Halo Infinite au început să fie difuzate online, după ce datele extrase din Xbox Games Store au dezvăluit că data de lansare a jocului este 15 noiembrie – aceeași dată ca și viitorul eveniment Xbox Anniversary Celebration. În plus, știrea a fost confirmată și de un insider din industrie care discută des despre zvonurile Nintendo Switch, Nate the Hate, pe Twitter, după care chiar a început să atragă atenția jucătorilor.

Deși știrea a entuziasmat mulți jucători, din păcate, acum a fost dezumflată. Mai devreme astazi, Aggiornamenti Lumia, ca răspuns la un tweet care prezintă lista din magazinul Xbox Games pentru lansarea jocului multiplayer Halo Infinite pe 15 noiembrie, a postat o captură de ecran a datelor actualizate pentru listă, ceea ce sugerează că jocul nu va fi lansat înainte de 8 decembrie.

Mai devreme astăzi, HaloHub, într-un articol, a dezvăluit că serverele pentru jocul multiplayer Halo Infinite sunt acum online și așteptatul „Fractură” evenimentul este programat să înceapă pe 23 noiembrie, iar primul sezon al jocului va fi difuzat pe 15 noiembrie. Cu Nate the Hate confirmând în continuare acest zvon, știrile au început să fie în tendințe pe toate forumurile. Cu toate acestea, se pare că nu mai este cazul acum.

Citeste si  Colaborarea Fortnite și Among Us ar putea veni în curând

În august, a fost dezvăluit că jocul va fi lansat pe 8 decembrie și se pare că va rămâne așa. Desigur, aceasta nu este o confirmare și data se poate schimba. Cu toate acestea, deocamdată, jocul multiplayer al lui Halo Infinite este programat pentru aceeași dată de lansare ca înainte. În plus, atât Microsoft Corporation, cât și 343 Industries au fost ciudat de tăcuți în legătură cu zvonurile sau data lansării, așa că ne putem aștepta în continuare la o surpriză de la companie, dar pare mai puțin probabil acum.

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button