Jocuri

Death Stranding vinde 5 milioane de exemplare pe PlayStation 4 și PC

Death Stranding a fost lansat la sfârșitul anului 2019 pentru PlayStation 4 ca titlu exclusiv și a fost ulterior portat pe PC prin intermediul editorului 505 Games. Nu s-a vorbit despre succesul titlului din punct de vedere al vânzărilor, dar asta a fost până acum. Potrivit unui interviu recent acordat GamesIndustry.biz, șeful de publicare al jocului, Jay Moor, a rostit vești pozitive pentru Death Stranding.

Aceasta este chiar înainte de lansarea ediției Director’s Cut a titlului, care este programată să fie lansată în septembrie anul acesta. Potrivit lui Jay, „Death Stranding fiind primul titlu dezvoltat din Kojima Productions, din punct de vedere al vânzărilor, a funcționat destul de bine. În martie 2021, Death Stranding s-a vândut prin peste cinci milioane de unități în întreaga lume pe PlayStation 4 și PC.”

Aceste cifre nu sunt prea rele pentru un joc care a fost lansat acum doi ani. Death Stranding a fost nominalizat de nenumărate ori, de la cel mai anticipat joc și cea mai bună narațiune până la cea mai bună interpretare (Norman Reedus) și cel mai bun design muzical/sound. În afară de simple nominalizări, a fost și mai multe premii, inclusiv Jocul pentru PC al anului la Golden Joystick Awards 2020, cea mai bună regie de joc la The Game Awards 2019 și chiar cea mai bună exclusivitate PS4 la IGN Game of the Awards 2019.

Numind-o experiența definitivă pe PlayStation Blog, Death Stranding Director’s Cut a fost anunțată pentru prima dată pe 8 iulie. Kojima Productions intenționează să aducă o mulțime de îmbunătățiri jocului în această ediție revigorată, și nu doar vizuale. Așteptați-vă la mai multe arme, misiuni noi și, de asemenea, mai multe moduri de a juca.

Citeste si  Arcane de la Netflix este o introducere elegantă și interesantă în League of Legends

Toți cei care dețin ediția standard a Death Stranding pe PlayStation 4 vor fi eligibili să facă upgrade la Director’s Cut plătind doar 10 USD sau 10 EUR. Această opțiune, așa cum se menționează în blog, va fi disponibilă la lansarea jocului.

Ce părere ai despre Death Stranding? Spune-ne gândurile tale în secțiunea de comentarii.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button