Jocuri

Death’s Door are peste 100.000 de jucători concurenți în prima săptămână de lansare

Nu a trecut o zi peste o săptămână pentru Death’s Door, iar jocul de rol indie plin de viață are deja peste 100.000 de jucători concurenți – nu este un lucru mic pentru orice fază de imaginație. Titlul a fost lansat pe 20 iulie 2021, exclusiv pentru consolele Xbox și PC, și a fost primit excepțional de bine pe internet. IGN îl numește „o necesitate pentru cei care doresc să zgârie mâncărimea unui joc clasic de scufundare în temnițe Zelda” în timp ce Game Informer se gândește la Zelda ca la un ”excursie distractivă, dens-ambalată pe cealaltă parte.”

Dezvoltatorul Acid Nerve a acceptat Stare de nervozitate pentru a anunța sărbătoarea. Ei se simt recunoscători pentru sprijinul pe care l-a primit proiectul lor și așteaptă cu nerăbdare mai multe realizări precum aceasta.

ACIDNERVE pe Twitter

Death’s Door este plin de atenție la detalii, iar acesta este ceea ce personal ne determină să fim martori direct. Jocul a fost anunțat cu peste 4 luni în urmă și de atunci a fost atribuit unei experiențe de vârf. Este remarcabil să știm că titlul a fost supus aprecierii criticilor pe care îl merită în ultima vreme.

În plus, jocul a strâns un total de 1.095 de recenzii pe Steam, marea majoritate dintre ele fiind copleșitor de pozitive. Cuvinte precum „frumos lustruit” și „estetică excelentă” l-au împodobit pe dungeon-crawler recent lansat. Este numită o capodoperă de către toți cei care i-au încercat, ca să nu mai vorbim de cioara adorabilă în care joci. Un jucător și-ar dori să existe un buton dedicat „caw” implementat în joc.

Povestea jocului se învârte în jurul unui corb care seceră suflete, care lucrează pentru o organizație cu gânduri asemănătoare. Treci prin aventură piratandu-ți și tăindu-ți dușmanii și adunându-le sufletele. O întorsătură este introdusă atunci când sufletul uneia dintre victimele tale este furat și trebuie să pornești într-o călătorie roguelike pentru a extrage ceea ce este complet al tău.

Citeste si  Prima previzualizare multiplayer de la Halo Infinite a fost confirmată

Ce părere ai despre Death’s Door? Spune-ne părerile tale despre joc în secțiunea de comentarii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button