Jocuri

Dezvoltatorii din New World răspund la schimbările de la finalul jocului

New World este un MMORPG recent lansat, dezvoltat de Amazon Games. Jocul a primit recent cea mai recentă actualizare în Actualizarea 1.1 săptămâna trecută, adăugând conținut nou la joc, cum ar fi arme și tipuri de inamici. Cu toate acestea, jucătorii au remarcat, de asemenea, o schimbare nemenționată în notele de corecție a jocului, care a îngreunat în mod activ anumite aspecte ale conținutului final de joc pentru jucătorii solo. Cu siguranță, jucătorii au fost îngrijorați dacă aceasta este o încercare de a îngreuna conținutul de măcinare și general pentru jucătorii solo. Din fericire, dezvoltatorii au dat în sfârșit un răspuns într-o postare pe blogul dezvoltatorilor.

O postare a dezvoltatorului New World Berserker Mike afirmă că, „Recent au fost făcute modificări la punctele de interes Elite în zonele de final de joc și este clar pentru noi că nu a fost furnizat contextul adecvat cu privire la motivul pentru care au fost făcute acele modificări. Scopul nostru este să avem o varietate de zone în care jucătorii pot merge pentru a crea materiale și echipamente. Dar cu echipamente și echipamente noi, dorim ca jucătorii să fie provocați.” Dezvoltatorul continuă, spunând:

„Viziunea noastră pentru finalul jocului are mai multe fațete și include Outpost Rush and Wars, Invazii și Arene, peste 60 de breșe corupte, peste 60 de puncte de interes de elită și creaturi denumite și Expediții, cu multe altele care urmează să vină în viitor. Nu va exista o singură sursă pentru cele mai bune jocuri de slot și dorința noastră este să încurajăm jucătorii să se implice în diverse activități.”

Jucătorii ar trebui, de asemenea, să ofere ușurați, deoarece dezvoltatorii au menționat, de asemenea, că analizează activ activitățile și echilibrul recompenselor. Jucătorii se pot aștepta foarte probabil la noi schimbări și reajustări aduse echilibrării Lumii Noi în viitorul apropiat.

Citeste si  New World Amazon Games a pierdut aproape 70% dintre jucătorii săi
New World a fost cel mai jucat joc de la Steam în timpul ferestrei de lansare, cu aproape 700.000 de jucători concurenți.

O altă actualizare menționată în postarea dezvoltatorului este că dezvoltatorii monitorizează crearea globului și utilizarea lor în Expeditions și intenționează să pună un accent mai mare asupra expedițiilor atunci când ajung la Endgame. Berserkerul Mike explică că, „Credem că Expedițiile ar trebui să fie o parte importantă a buclei tale finale și că vor lua măsuri pentru a le încorpora în viitorul apropiat, așa că te rugăm să cauți actualizări în lunile următoare.”

New World a avut o mulțime de jucători când a apărut și în timp ce hype-ul pentru joc s-a stins considerabil de atunci în urma anumitor probleme, cum ar fi plăcile grafice ale oamenilor. Cu toate acestea, este evident că dezvoltatorii sunt hotărâți să susțină jocul. Rămâne de văzut dacă jocul va putea reveni la fel ca alte MMO-uri precum Final Fantasy XIV și Destiny.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button