Jocuri

Dezvoltatorii seniori Borderlands 3 pleacă pentru a forma un nou studio

Câțiva membri ai personalului senior din echipa de dezvoltare a jocului de împușcături RPG „Borderlands 3” sunt confirmați că părăsesc Gearbox pentru a lucra împreună la un nou proiect. Paul Sage a luat-o pe LinkedIn și a scris „Astăzi a fost ultima mea zi la Gearbox Studios. Cu o echipă incredibilă, am lansat unul dintre cele mai bine vândute jocuri în 2019, cu mult succes și rămâne un joc de care sunt foarte mândru.”

El a mai scris: „Vorbind despre viitor, pentru prima dată în mulți ani, detaliile despre cariera mea sunt incerte, cu toate acestea sunt încântat de acel viitor. După cum s-a raportat, am părăsit studioul cu alți dezvoltatori uimitor de talentați, care sunt în vârful setului lor de abilități în industrie.

„Nu pot sublinia suficient ce raritate este să găsești un astfel de grup de talente diverse, dar și mai bine este să ai privilegiul de a face parte din acel grup. Împreună împărtășim multe valori comune, inclusiv pasiunea pentru jocurile video și un respect profund pentru alți dezvoltatori.”

Când sunt mai multe de spus și vor mai fi multe de spus, va fi un anunț oficial. Deocamdată, este timpul să mă decomprim, să spun familiei mele că îi iubesc și apoi să mă apuc de a face ceva cu adevărat special și unic.

Următorii membri au părăsit Gearbox, în mare parte confirmați prin intermediul LinkedIn și raportul lor.

  • Paul Sage – Director de creație
  • Christopher Brock – Producător senior
  • Scott Kester – Director de artă
  • Keith Schuler – Proiectant principal de misiune
  • Kevin Penrod – Artist principal al personajului
  • Chris Strasz – Director UX
Citeste si  Acțiunile Tencent au scăzut cu 11% după ce mass-media chineză numește jocurile online „Spiritual Opium”

Vestea a fost anunțată intern în urmă cu aproape 2 săptămâni cu un total de șapte plecări de la echipă.
Potrivit unei declarații a fondatorului și CEO-ului Gearbox, Randy Pitchford, se presupune că membrii personalului pleacă „on cei mai buni termeni„.

Înainte de tranziția lor, grupul făcea parte din a echipa de pre-producție neanunțată încă iar plecarea lor va cauza perturbări minime în planurile noastre actuale” a spus Pitchford.

Nu este încă confirmat dacă acest nou titlu aflat în pre-producție este Borderlands 4 sau un IP complet nou și orice ar fi acesta, este în întregime până la speculații în acest moment.

Pitchford a declarat, de asemenea, că cea mai mare parte a atenției și concentrării lor în acest moment este pe noul lor titlu Tiny Tina’s Wonderlands, un spin-off fantastic care se desfășoară în universul Borderlands, cu titularul Tiny Tina.

Tiny Tina’s Wonderlands se pare că iese La începutul anului 2022 iar Gearbox are încredere în data lansării jocului, Randy Pitchford afirmând că:
Cea mai mare parte a atenției noastre în acest moment este dedicată finisării „[Tiny Tina’s] Țările Minunilor, care este pe drumul cel bun.”

Tiny Tina’s Wonderlands, viitorul spin-off din Borderlands, care va ajunge la începutul anului 2022.

Se confirmă că jocul are o distribuție foarte aglomerată, cu talente majore din industrie, cum ar fi Ashly Burch în rolul titularului Tiny Tina, Andy Samberg în rolul căpitanului Valentine, Wanda Sykes ca Frette și Will Arnett ca antagonistul Dragon Lord. În mod clasic Borderlands, va fi o experiență cooperativă bazată pe poveste, cu până la patru jucători, în timp ce călătoriți printr-o lume fantastică, conform Gearbox.

Citituri similare: Software-ul Gearbox ar putea avea un alt land de frontieră în lucru

Citeste si  Producția din World of Warcraft a fost oprită în urma procesului

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button