Jocuri

Doom Evolution continuă, acum poate fi jucat pe Twitter

Teste de sarcină, cartofi literali, un cuptor cu microunde, DOOM a fost emulat pe o mulțime de lucruri ciudate, așa că nu este o surpriză că cineva a reușit să creeze un bot care îți permite să joci DOOM și pe feedul tău Twitter. The Tweet2Doom botul funcționează prin filmarea în intrări specifice în răspunsurile botului și apoi afișează un videoclip de joc generat din intrările dvs. Este un mod foarte îngrijit, chiar dacă neconvențional, de a juca un joc video.

Există, de asemenea, un ghid de instrucțiuni foarte la îndemână atașat în răspunsuri, pe care să îl vadă toată lumea. După cum era de așteptat, răspunsurile sunt deja pline de oameni care au încercat și, după cum se poate, de asemenea, au dus în mare parte la hilaritate pură, cu unii jucători care au finalizat deja cursele de viteză de la primul nivel și stabilesc timpi record. Există, de asemenea, o foaie de parcurs interactivă foarte interesantă disponibilă pe GitHub, care arată cursele colective ale tuturor jucătorilor de până acum.

Instrucțiunile care vă spun comenzile specifice pentru fiecare acțiune pentru a juca Doom pe Twitter.

Este sigur să presupunem că aproape toată lumea este familiarizată cu DOOM în acest moment, nu numai prin forma celor mai noi intrări precum DOOM 2016 și Eternal, ci și prin impactul primului joc pe mediul de joc, încă din 1993. , o perioadă în care DOS era un lucru. Sincer, este foarte sănătos să vezi cum comunitatea încă reușește să surprindă oamenii cu experimentele lor bizare. De asemenea, rămâne o mărturie a moștenirii nemuritoare a lui Doom. Oamenii nu s-au oprit din portarea DOOM oriunde posibil, acesta nu a fost primul experiment DOOM ciudat și, cu siguranță, nu va fi ultimul.

Citeste si  Procesul Wolfire Games împotriva Valve a fost respins

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button