Jocuri

Elementele originale ale Crazy Taxi restaurate prin mods

În 2011, jocul arcade din 1999, Crazy Taxi, a fost lansat pe Steam. Cu toate acestea, la lansare, mulți jucători s-au plâns că jocului îi lipsesc câteva dintre caracteristicile sale originale care erau prezente anterior în fostul port pentru PC și versiunea Dreamcast. Aceste caracteristici au inclus unele dintre muzica infama de la Bad Religion (și melodii de la The Offspring), plasări de produse de la mărci comerciale reale și comenzile analogice care funcționau.

Cu ceva timp în urmă, utilizatorii au început să raporteze o soluție pentru a restabili coloana sonoră originală a jocului. Cu toate acestea, aceste rezoluții pentru elementele absente ale jocului au fost fie corupte, fie neterminate. Din fericire, totul s-a schimbat acum! O colaborare între alexvgz și Tăcut a reunit un mod care restaurează elementele originale ale taxiului nebun pe care l-am cunoscut și prețuit.

Crazy Taxi Dreamcast Restoration Mod 2.0 – Comparație (Mod / Steam) | Sursa: alexvgz

Un videoclip postat de alexvgz prezintă Crazy Taxi Dreamcast Restoration Mod 2.0 care readuce siglele Pizza Hut, KFC, Levi și Tower Records în destinațiile din joc. De asemenea, restaurează FILA, care fusese redenumită „Suport de pantofi” și a fost eliminată ca destinație pentru pasageri în joc din motive necunoscute. Crazy Taxi SilentPatch face ca comenzile analogice să funcționeze așa cum ar trebui, care au fost corupte din cauza uneia dintre zonele moarte greșite configurate și aduce înapoi trucuri pentru a schimba modul camerei și a activa viteza-o-metru. De asemenea, rezolvă unele erori din joc.

Taxi nebun
FILA (Înainte și După) | Sursa: alexvgz

De asemenea, puteți juca jocul folosind un volan printr-un mod prezentat într-un alt videoclip postat recent de alexvgz. Dacă ați folosit anterior modul Dreamcast Restoration 1.0, acest mod actualizat vă va oferi mai mult control, rezolvând în același timp o mulțime de probleme cu modulul anterior. Atât modurile Dreamcast Restoration 2.0, cât și SilentPatch pentru Crazy Taxi pot fi descărcate de pe GitHub și, de asemenea, citiți mai multe detalii despre crearea acestor moduri.

Citeste si  Zenimax și-a extins în tăcere studiourile la Montreal pentru proiecte viitoare
Taxi nebun
Mod cameră la persoana întâi | Sursa: alexvgz

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button