Jocuri

Ember Lab devine dezvoltator cu normă întreagă dupa succesul jocului Kena

Kena: Podul Spiritelor a apărut în august și a devenit aproape imediat un succes. Jocul a primit recenzii solide de la multe magazine importante. Criticii au lăudat jocul pentru lumea sa superbă și unică inspirată de Pixar/Ghibli, explorări plăcute și puzzle-uri, precum și unele lupte decent provocatoare. De atunci, mulți s-au întrebat ce urmează pentru Ember Lab, dacă va exista o continuare pentru Kena sau dacă Ember Lab se va muta la o nouă IP.

Kena este un joc cu aspect minunat, cu un stil artistic superb de tip Pixar, care arată competența Ember Lab în animație.

Vorbind cu Jason Schreier de la Bloomberg, Mike și Josh Grier au oferit o mulțime de detalii noi despre culise pentru Kena, dintre care cel mai interesant a implicat o Cameraman îmbrăcat în echipament de protecție complet, purtând un costum pentru substanțe periculoase. Un anunț important pe care l-au făcut în timp ce vorbeau cu Schreier a fost că se îndepărtează de reclame și animație pentru a începe să lucreze ca dezvoltator de jocuri cu normă întreagă în urma succesului Kenei. Ei adaugă, de asemenea, că, deși nu sunt siguri care va fi următorul lor proiect, ei știu cel puțin că va fi cu siguranță un joc bazat pe narațiuni asemănător cu Kena.

Vorbind despre succesul Kenei, se pare că costurile inițiale de dezvoltare ale jocului au fost recuperate, Josh Grier adăugând că „Sony e fericit„. Numerele efective ale vânzărilor nu au fost date încă, dar având în vedere satisfacția Sony, se poate presupune cu siguranță că jocul a adus o sumă bună de profit pentru editor. Având în vedere că Kena a fost primul joc de la Ember Lab, va fi emoționant să vedem ce aduce echipa lângă masă și mai ales cum își îmbunătățește primul lor joc, deja grozav, în viitorul apropiat, sau poate chiar o continuare. .

Citeste si  Epic Games și-a obținut oficial drepturile pentru Naruto

Interviul complet conține, de asemenea, o mulțime de informații interesante despre joc și lucruri care au atribuit succesului jocului, revenind la anunțul inițial al jocului din iunie anul trecut.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button