Jocuri

Epic Games și-a obținut oficial drepturile pentru Naruto

În ultimii ani, Epic Games a colaborat cu multe companii, precum Marvel și DC, și chiar cu celebrități, precum Marshmello și Travis Scott, pentru a aduce cosmetice în joc renumitului lor joc Battle Royale, Fortnite. Fortnite este renumit pentru emoțiile sale incitate din meme și referințe la cultura pop. Având în vedere că Războiul Stelelor și Ferrari sunt asociate cu jocul, nu poate fi surprinzător faptul că Epic Games ar fi achiziționat acum drepturile pentru binecunoscuta serie anime, Naruto.

De mai bine de două decenii, Naruto a fost inima comunității anime. De la referințe la cultura pop până la începuturile personajelor în francize de jocuri video renumite, Naruto a fost una dintre cele mai de bun augur seriale anime din toate timpurile. De ceva vreme, jucătorii cer Epic Games să includă produse cosmetice Naruto în Fortnite. Se pare că cererile lor au primit în sfârșit răspuns, deoarece o sursă interioară anonimă, dar de încredere a confirmat că Epic Games și-a procurat drepturile asupra lui Naruto. Asta înseamnă că putem vedea Naruto în viitor Fortnite Battle Pass curând!

Potrivit unui tweet postat de un miner de date Fortnite de încredere, ShiinaBR, Epic Games a reușit să obțină drepturile pentru Naruto și acum, se pare, încearcă să includă personajul în următorul Fortnite Battle Pass .

De la începutul lunii iulie, au existat speculații că Epic Games va lansa produse cosmetice anime din seriale anime renumite, cum ar fi Dragon Ball Z și Demon Slayer, în Fortnite. Au existat, de asemenea, indicii pentru un concert Ariana Grande în joc, similar cu ceea ce a făcut Epic Games în trecut cu Marshmello și Travis Scott. Deși nu putem spune nimic despre aceste speculații cu siguranță momentan, confirmarea pentru un Battle Pass cu tematică Naruto pare certă. Evident, aceasta este încă o scurgere, așa că luați-o cu un grăunte de sare.

Citeste si  Colaborarea Fortnite și Among Us ar putea veni în curând

Într-o ulterioară tweet, ShiinaBR menționează că nu pot confirma în totalitate aceste informații la momentul respectiv. Prin urmare, nu există nicio certitudine impecabilă cu privire la această scurgere! „Nu pot să confirm personal pe deplin de data aceasta, dar sursa Reddit pare demnă de încredere”, ei spun. Cu toate acestea, informațiile provin dintr-o sursă de încredere în r/FortniteLeaks, așa că încă putem crede că este oarecum exactă.

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button