Jocuri

Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition vine pe consolele de următoarea generație

Far Cry 3: Blood Dragon a fost lansat ca un spin-off după Far Cry 3 în 2013 și este a opta ediție din franciza Far Cry. A avut un mare succes și chiar a primit aprecieri din partea criticilor pentru imaginile sale plăcute din punct de vedere estetic și gameplay-ul neobișnuit. În iunie, Ubisoft a anunțat că Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition va face parte din Far Cry 6 Season Pass. Recent, ESRB a evaluat Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition împreună cu platformele pe care le va suporta, care include toate consolele actuale și de generația următoare.

Verificați Cele mai bune setări Far Cry 6 cât timp sunteți aici.

Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition (Ubisoft) – Evaluare | Sursa: CERS

Rezumatul pentru Far Cry 3: Blood Dragon Classic Edition Evaluare ESRB de pe site-ul web spune: „Acesta este un shooter la persoana întâi în care jucătorii își asumă rolul lui Rex Power Colt, un cyber-comando însărcinat să neutralizeze fostul său ofițer comandant. Jucătorii folosesc pistoale, mitraliere, puști, explozibili și arme futuriste pentru a ucide soldați cibernetici robotici și creaturi mutante în lupte frenetice. Jucătorii pot folosi, de asemenea, atacuri în apropiere pentru a înjunghia inamicii în spate și în piept cu o sabie scurtă. Bătăliile sunt însoțite de țipete de durere, focuri de armă realiste și explozii mari. Inamicii cibernetici emit stropi de lichid albastru strălucitor atunci când sunt loviti; o mână de scene cu cadru fix înfățișează sânge roșu atunci când personajele sunt filmate. Pe parcursul jocului, o scenă cu cadru fix înfățișează personaje cu siluetă care se angajează într-un scurt act *** – se aud sunete de gemete/dialog sexual; fesele și sânii goi sunt reprezentați pe scurt. Cuvintele „f**k” și „sh*t” pot fi auzite în joc.

Pe o notă laterală, site-ul menționează platformele suportate; Windows PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One și Xbox Series; alături de obișnuit „MATURĂ 17+” rating. Deoarece acesta este spin-off-ul lansat anterior, care este portat pe consolele actuale și de generația următoare, probabil că nu va fi o versiune remasterizată și gameplay-ul ar putea fi limitat la 30 FPS, așa cum a fost la versiunea originală. Deși, va trebui să așteptăm până la lansarea Far Cry 6 pe 7 octombrie a acestui an!

Citeste si  Colecția Half-Life 2 Remastered a aparut pe Steam

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button