Jocuri

Forza Horizon 5 depășește Warzone ca cel mai jucat joc pe XBOX

Într-un alt moment de hotar pentru Forza Horizon 5, acesta a depășit acum Fortnite ca cel mai jucat joc de pe XBOX. Jocul este acum al doilea cel mai popular joc de pe platformă, după gigantul mainstream Call of Duty Warzone. Și rămâne de văzut dacă poate depăși chiar și Warzone la timp.

Forza Horizon 5 a devenit deja al doilea cel mai popular joc de pe ecosistemul XBOX.

Jocul a fost un succes comercial masiv pentru Microsoft, adunând peste un milion de jucători la doar câteva zile după lansare. Jocul a trecut deja de peste 800.000 de jucători cu 3 zile înainte de lansare, jucătorii s-au grăbit să cumpere versiunea de lux cu acces anticipat a jocului.

Forza Horizon 5 a urcat rapid la un nivel nebun, jucătorii din întreaga lume jucând jocul nu numai prin cumpărarea jocului, ci și prin serviciul Microsoft, absurd de generos, Game Pass. Eu personal nu am avut încă șansa să joc jocul, dar doar să văd jocul cu recenzii covârșitoare de pozitive este o priveliște de văzut. Ceea ce am observat, de asemenea, că o altă priveliște pe care toată lumea ar trebui să o vadă este imaginile uluitoare ale jocului, deoarece Forza este de departe cel mai frumos joc de curse pe care mi-am pus ochii vreodată.

Microsoft a oferit întotdeauna jocuri de curse de înaltă calitate cu seriile Forza Horizon și Forza Motorsport, Forza Horizon 4 din 2018 având o splendidă 88% pe Metacritic (PC) (92% pe Xbox). Forza Horizon 5 depășește PC-ul cu o ușoară diferență – scor agregat de 91% pe Metacritic (PC) și 92% (Xbox Series X). Mulți critici au citat acest joc nu doar ca un etalon tehnic, ci și ca o nouă bară pentru fiecare joc de curse viitor de trecut. Numai acest lucru îl plasează pe Forza Horizon 5 printre unele dintre cele mai bine cotate jocuri de curse din toate timpurile. Nu putem decât să anticipăm cum înseși Playground Games atunci când vine timpul pentru un Horizon 6.

Citeste si  Zenimax și-a extins în tăcere studiourile la Montreal pentru proiecte viitoare

Actualizare: În timp ce termina articolul, Forza Horizon 5 a depășit în mod surprinzător Call of Duty Warzone drept cel mai jucat joc XBOX. Forța Orizont 5

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button