Jocuri

Forza Horizon 5 se apropie deja de aproape un milion de jucători

Foarte probabil cel mai mare hit surpriză din acest an, Forza Horizon 5 s-a transformat într-un homerun absolut pentru Microsoft. Nu doar din punct de vedere al vânzărilor, ci și din punct de vedere critic. Jocul a fost lansat la recenzii universale și a devenit aproape imediat cel mai bine cotat joc din acest an pe Metacritic. Jocul a fost foarte lăudat pentru imaginile sale hiper-realiste, mecanica de conducere captivantă, lumea deschisă captivantă și un sistem profund de personalizare a mașinii.

De asemenea, se dovedește că calitatea jocului nu a căzut doar în urechi, deoarece jucătorii din toată lumea primesc ediția premium cu acces timpuriu a jocului. Ca urmare a numaratoarea, peste 800.000 de oameni au plătit pentru ediția premium a jocului. Acest lucru fără a lua în considerare precomenzile ediției de bază a jocului. Ceea ce este șocant este că acestea nu sunt numere chiar de la utilizatorii Game Pass, deoarece Forza Horizon 5 nu este disponibil nici măcar pe Game Pass până pe 9 noiembrie.

Având în vedere aceste cifre, se poate spune cu ușurință că Forza Horizon 5 ar putea fi doar, dacă nu este deja, cel mai de succes joc de curse din această generație. Depășind cu mult pe ceilalți rivali, cum ar fi franciza Need for Speed, nu doar din punct de vedere comercial, ci și din punct de vedere critic. Ceea ce face acest lucru mai surprinzător este că jocul nici măcar nu este încă bine lansat, aceștia sunt doar jucători care au cumpărat Early Access Premium Edition a jocului. Având în vedere începutul copleșitor de puternic al jocului, putem presupune că acest impuls va continua cu mult după lansarea jocului pe 9 noiembrie.

Citeste si  Xbox Game Pass nu ar trebui să împiedice oamenii să cumpere jocuri, spune CEO-ul Xbox

Jucătorii pot cumpăra ediția premium Forza Horizon 5 pentru acces anticipat la joc sau pot aștepta lansarea sa din 9 noiembrie pe XBOX One, XBOX Series X/S și PC.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button