Cum sa

Google Maps pe iOS are acum un mod întunecat, iată cum să-l activați

În august, Google a anunțat că aplicația sa iOS Maps va avea în curând un mod întunecat. Dar, deși caracteristica a fost lansată complet la începutul lunii septembrie, a sosit destul de liniștit încât mai multe Verge angajații nici măcar nu observaseră apariția acesteia până când am început să primim notificări în aplicație. Dacă și tu ai fost în întuneric, mai degrabă decât în ​​întuneric modul (Ne pare rău), iată cum să activați funcția.

Din interfața principală Google Maps pe iOS, atingeți fotografia de profil din partea dreaptă sus a ecranului. Alegeți „Setări” din meniu, apoi selectați „Mod întunecat” din secțiunea Utilizarea hărților. Aici aveți trei opțiuni: Activat, Dezactivat și „La fel ca setarea dispozitivului” (care activează sau dezactivează automat modul întunecat, în funcție de ceea ce ați activat la nivelul sistemului de operare).

Dacă sunteți pe Android, o funcție similară a fost lansată la începutul anului, dar ruta de activare a acesteia este puțin diferită de cea de pe iOS. Aici trebuie să atingeți fotografia de profil, apoi „Setări”, apoi alegeți „Temă” și selectați dintre aceleași trei opțiuni ca iOS.

Dacă ne întrebați, cea mai bună alegere în ambele cazuri este ca Google Maps să folosească aceeași setare ca și dispozitivul dvs., astfel încât toate aplicațiile dvs. să se potrivească perfect între ele. Dar nu ne lăsa să-ți spunem ce să faci. Urmeaza-ti inima.

Citeste si  Contact Vodafone / UPC – Deranjamente si servicii cu clientii

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button