Jocuri

Grand Theft Auto V va avea 60 FPS și 4K Res pe PlayStation 5

Grand Theft Auto V începe cu siguranță să se simtă atemporal de îndată ce cântăriți data lansării sale. După cum se dovedește, cel mai popular titlu de acțiune și aventură din lume deschisă a ajuns pe 5 platforme, iar acest lucru este exclusiv pentru versiunea de nouă generație, care urmează să fie programată până la sfârșitul anului 2021.

Este sigur să spunem că GTA V a adunat bani ca niciun alt titlu din istoria jocurilor. A pătruns în lume ca succesor direct al prequel-ului său și a câștigat 1 miliard de dolari în primele trei zile. Anticiparea jocului a fost pur și simplu prin acoperiș, iar dezvoltatorul Rockstar North încă reușește să-l mențină pe free-roamer proaspăt și relevant prin conținut exclusiv din joc, care se învârte în special în jurul GTA Online.

Lamar în elementul său

Asigurându-vă că jocul face tot ce poate înainte ca următoarea iterație a francizei să fie introdusă, relansarea GTA V pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S este programată pentru 11 noiembrie, potrivit PlayStation Blog Germany. În plus, textul a dezvăluit o informație interesantă cu privire la sosirea jocului pe consolele de nouă generație sau, mai exact, pe PlayStation 5. Potrivit blogului, GTA 5 va găzdui rezoluție 4K și 60 FPS pe liderul Sony, cu timpi de pornire rapidi și o mulțime de alte funcții.

Printre Ghost of Tsushima Director’s Cut, Deathloop, Battlefield 2042 și Life is Strange: True Colors, Grand Theft Auto V va sosi și în 2021. Descrierea tradusă a jocului de pe blog spune: „Nu ați văzut niciodată metropola criminală Los Santos atât de frumoasă când orizontul strălucește datorită unei actualizări grafice îndrăznețe la rezoluție clară 4K și faceți orașul extrem de neted și nesigur datorită unui 60 FPS fluid..”

Citeste si  Data lansării Halo Infinite Multiplayer a fost schimbată din nou

Valorificând puterea PlayStation 5 sub capotă, fanii seriei se bucură acum de un răsfăț, deoarece Rockstart a promis, de asemenea, bazei de fani un joc GTA Online de sine stătător, care este scutit de campania pentru un singur jucător GTA V. și 1 milion de dolari din bani în joc în fiecare lună pentru jucătorii PS+ existenți până la lansarea GTA Online. Toate acestea au fost declarate public de Rockstar atunci când au anunțat pentru prima dată versiunea de generație următoare a IP-ului lor uriaș.

Ești încântat să joci Grand Theft Auto V pe consola ta de nouă generație sau este continuarea jocului care te face să aștepți cu nerăbdare? Ne-ar plăcea să auzim părerile voastre în secțiunea de comentarii.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button