Jocuri

GTA Trilogy Exclusiv pentru Rockstar’s Launcher pe PC

După o lungă perioadă de zvonuri, hype și speculații nemărginite, Rockstar a arătat în sfârșit trailerul viitoarei ediții definitive GTA Trilogy. Potrivit unei postări pe blog ulterioare de la Rockstar, se pare că Grand Theft Auto Trilogy Definitive Edition (Încercați să spuneți asta de 5 ori la rând) se va lansa exclusiv pe lansatorul Rockstar pe PC, în loc de Steam sau EGS. Prețul GTA Trilogy a fost scurs recent, totuși, astăzi Rockstar a anunțat și prețurile, acesta va fi de 60 USD pe PC.

Postarea pe blog spune că „Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition include Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City și Grand Theft Auto: San Andreas împreună – fiecare îmbunătățit pentru o nouă generație și disponibil împreună pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și PC prin intermediul Rockstar Games Launcher.”Se pare că nu se menționează nicăieri despre o viitoare lansare Steam sau EGS.

Postarea afirmă că GTA San Andreas va fi prima zi pe XBOX Game Pass, în timp ce GTA 3 va fi prima zi pe PS NOW.

Postarea afirmă, de asemenea, că GTA San Andreas va lansa și ziua întâi pe XBOX Game Pass, iar GTA 3 lansând ziua întâi pe PS NOW.

Trailerul colecției prezintă o serie de îmbunătățiri noi, inclusiv imagini și efecte de lumină îmbunătățite drastic. Mediile prezentate pentru toate cele 3 jocuri arată fantastic, deși modelele de personaje din Liberty City și Vice City arată puțin dezamăgitor. Postarea de blog continuă menționând modificări suplimentare aduse jocului, cel mai probabil prin Unreal Engine 4, afirmând:

Grand Theft Auto: The Trilogy – Ediția Definitivă lansează noi comenzi moderne inspirate de GTAV, plus îmbunătățiri vizuale generale, cum ar fi îmbunătățiri de rezoluție și fidelitate vizuală îmbunătățită în întreaga lume și multe altele pentru a regla și îmbunătăți fidel toate cele trei jocuri. , păstrând în același timp estetica originală distinctă.”

Trilogia PS2 GTA sunt unele dintre cele mai îndrăgite jocuri open world create vreodată – fie că este vorba de GTA , GTA Vice City sau San Andreas – toate cele 3 jocuri sunt încă privite cu drag până astăzi. GTA 3 a revoluționat jocurile în lumea deschisă odată cu lansarea sa, Vice City este amintit cu drag pentru decorul său frumos din Miami din anii 80, iar San Andreas a adus un nivel cu totul nou, mai intim de personalizare a personajelor seriei. Dispunând de o serie întreagă de statistici asemănătoare RPG-ului pe care le puteți modifica făcând orice în lume sau chiar mergând la sală.

Citeste si  Pokemon Diamond/Pearl Remake a doua cea mai mare lansare de switch din Japonia

Nu se știe încă dacă colecția va păstra toată muzica originală din jocurile PS2, cred că este sigur să presupunem că este foarte probabil să nu fie cazul, atât cât ne-am dori, pur și simplu din cauza modului în care mare de un coșmar va fi reînnoirea licențelor pentru melodii.

Grand Theft Auto The Trilogy- Definitive Edition apare pe 11 noiembrie pe PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX Series X/S, Rockstar Games Launcher și Nintendo Switch. Există, de asemenea, un port mobil programat pentru anul viitor.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button