Jocuri

Half-Life 2 primește cea mai mare actualizare din ultimii 10 ani pentru Steam Deck

Half-Life 2 a fost lansat în 2004 și nu a avut multe actualizări pentru el de mult timp. Cu toate acestea, la 17 ani după, Valve Corporation a lansat cea mai mare actualizare a jocului din peste un deceniu pentru viitoarea consolă portabilă a companiei, Steam Deck. Half-Life 2 este unul dintre cele mai importante jocuri apărute în istoria jocurilor pe computer, iar compania îl ia foarte în serios.

Odată cu acesta, Half-Life 2 a adus una dintre cele mai bune demonstrații de calitate vizuală și fizică în joc, care a provocat chiar și cele mai avansate procesoare și GPU-uri la acea vreme. Totuși, jocul, deși încă primește actualizări până în prezent, nu a avut o actualizare care să schimbe jocul de ceva vreme, stiri it; adică până acum. După cum a subliniat de Tyler McVicker într-unul dintre cele mai recente videoclipuri ale sale de pe YouTube, Valve Corporation a lansat în secret o actualizare beta pentru Half-Life 2, care poate fi descărcată prin fila beta a jocului în Steam.

Noua actualizare beta se presupune că introduce multe remedieri de erori care au rămas nerezolvate de peste un deceniu, o creștere a limitei FoV la 110 și suport pentru rezoluții ultra-largi. Cu toate acestea, caracteristica care iese în evidență cel mai mult este suportul pentru Vulkan API, ceea ce înseamnă că jocul poate rula acum mult mai bine pe sistemele de operare bazate pe Linux, precum SteamOS 3.0.

În februarie, Valve Corporation a adăugat suport pentru Vulkan API jocului său cu platformă de puzzle din 2011, Portal 2, iar Tyler McVicker spune că ne putem aștepta ca compania să aducă înapoi majoritatea jocurilor sale anterioare pentru a funcționa bine pe viitorul Steam Deck. Actualizarea beta pentru Half-Life 2 nu este încă gata să fie lansată, deoarece există încă unele probleme de micro-bâlbâială cu versiunea actuală. Cu toate acestea, puteți încerca actualizarea beta prin intermediul Steam.

Citeste si  Cofondatorul XboxEra spune că un nou joc WipEout este în curs de dezvoltare

Valve Corporation a luat foarte în serios lansarea viitoarei sale console portabile și a început deja să planifice o iterație la Steam Deck. Cu LinusTechTips și chiar Phil Spencer, șeful Xbox, lăudând consola portabilă pentru performanța și optimizările sale, suntem foarte nerăbdători să vedem ce a venit compania pentru a concura pe piața consolelor portabile.

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Citiri similare: Fan Render arată o interpretare modernă a iubitei PSP de la Sony

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button