Jocuri

Jocul Arcade Only Bomberman vine pe PC

Bombergirl Konaste, un joc Bomberman inspirat de anime, se pare că va veni în curând pe PC. Contul oficial de Twitter al jocului a postat recent pe Twitter că versiunea beta deschisă a jocului este disponibilă în prezent pentru înregistrare.

Tweet-ul, care a fost tradus din japoneză, arată contul care anunță că jocul va veni în Open Beta.

Bombergirl Konaste (cunoscută și ca Bombergirl) a fost un joc arcade exclusiv pentru Japonia în ultimii ani, așa că este surprinzător că Konami a decis în sfârșit să-l aducă pe PC. De asemenea, aceasta nu este prima dată când Konami încearcă să mulțumească mulțimea anime, făcând un anime spin off din jocul lor. Au încercat asta și cu seria Gradius. Bombergirl Konaste va folosi o taxă pe model de joc care necesită ca jucătorul să joace pentru fiecare tură, la fel ca o mașină arcade reală. Jocul pare să fie o exclusivitate în Japonia deocamdată, fără informații dacă o localizare occidentală este în lucru sau nu.

Bomberman este una dintre cele mai emblematice francize de jocuri vreodată, primul joc din serie apărând în 1983, seria a cunoscut nenumărate spin-off-uri și sequel-uri, inclusiv diverse adaptări anime și manga. Cel mai recent joc din seria Bomberman care este disponibil în Occident este Super Bomberman R, care a apărut pentru PlayStation 4, Microsoft Windows, Nintendo Switch și Xbox One. De atunci, seria Bomberman a fost în mare parte în pauză.

.

Citeste si  Arcane de la Netflix este o introducere elegantă și interesantă în League of Legends

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button