Jocuri

Jucători înfuriați de skinul „epic” din Battlefield 2042

” ACTUALIZAȚI: Mai devreme astazi, Comunicare directă pe câmpul de luptă pe Twitter a scris pe Twitter că compania va schimba numele unuia dintre skin-urile din nivelurile de măiestrie a lui Boris într-o viitoare actualizare pentru joc, după ce îngrijorarea a fost ridicată de jucători, declarând că numele „face referire neintenționată la o problemă din lumea reală.” «

După luni de așteptare, Battlefield 2042 a fost în sfârșit lansat și mulți jucători joacă deja accesul anticipat pentru joc. Cu toate acestea, în timp ce recenziile pentru joc par a fi foarte pozitive, asta încă nu l-a salvat pe DICE de a fi implicat într-o controversă și compania nici măcar nu a încerca să fiu subtil în privința asta.

Azi mai devreme, un utilizator de Twitter, Fără clătinare, a subliniat într-un tweet că „Omulețul verde” skin din Battlefield 2042 este o referire simplă la organizația teroristă rusă care a apărut în timpul crizei ucrainene din 2014. „Sunteți de acord să puneți în glumă teroriștii ruși care au ocupat o parte a țării mele? De ce să nu adăugați unități isis sau talibani la amestec?” au zis.

Potrivit Wikipedia, expresia „omuleți verzi” se referă la soldații înarmați ai Federației Ruse în uniforme militare verzi nemarcate cu echipament militar rusesc modern în cursul anului 2014. Aceste forțe au fost responsabile pentru anexarea Peninsulei Crimeea de la Ucraina de către Federația Rusă între februarie și martie 2014, ca urmare a forțelor ruse. Conflict ucrainean.

Citeste si  Videoclipurile și imaginile din joc Battlefield 2042 au fost scurse

Deși Battlefield 2042 nu este cu siguranță primul joc care face referire la organizații teroriste, este cu siguranță unul dintre puținele care nici măcar nu se deranjează să fie subtil în privința asta. Unii oameni și-au exprimat îngrijorarea că, deși pielea în sine nu poate fi un motiv de controversă, numele „Omulețul verde” cu siguranță nu este în regulă.

„Oamenii fac cercetări înainte de a adăuga lucruri în jocul lor? fie asta, fie sunt ignoranți de bună voie.” a spus un utilizator sub o discuție pe ResetEra subliniind această problemă. „Acest lucru ar trebui eliminat. chiar și numele este jignitor.” spuse altul. Deși există unii oameni care doresc ca DICE să elimine complet acest skin din joc, există alții care cred că această problemă este una foarte minoră.

La începutul acestei luni, jucătorii au criticat Sledgehammer Games după ce capturi de ecran care prezintă pagini rupte din Sfântul Coran (sacru pentru musulmani) au fost găsite pe pământ pe una dintre hărțile din Call of Duty: Vanguard, cu fraza „În numele lui Dumnezeu, Cel Prea milostiv, Cel Milostiv” imprimate pe ele.

Se pare că dezvoltatorii aleg să ignore aceste probleme evidente și semnificative și, în consecință, se confruntă cu consecințele pentru deciziile lor. Deocamdată, nu a existat niciun răspuns din partea DICE cu privire la problemă. Sperăm că compania poate realiza ce a greșit și poate veni cu o clarificare în curând.

Citeste si  „Abandoned” poate fi de fapt un nou joc Metal Gear

Citiri similare: Take-Two oprește GTA Fan Remake și GTA IV Mods

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button