Jocuri

Microsoft este posibil în discuții pentru o nouă achiziție

Larry Hryb, cunoscut și sub numele de „Major Nelson” este directorul de programare pentru Xbox Live. El a sugerat recent că Microsoft ar putea lucra la o nouă achiziție de dezvoltator în recentul său podcast. Podcast-ul a prezentat și un interviu cu dezvoltatorul recentului Microsoft exclusiv „Death’s Door”.

Aproape de sfârșitul podcastului său de o oră, maiorul Nelson afirmă: „Cred că aș putea aduce un invitat special” și Sunt lucrând la el chiar acum so stai pe fază.„El a mai spus că depinde dacă contractul se face spunând: „Presupunând că putem finaliza lucrările contractuale.El a încheiat conversația spunând:Avem avocați de top pe acest caz.

Dacă aceasta este o nouă achiziție de dezvoltator sau ceva legat de Game Pass, nu este încă confirmat, dar este sigur să presupunem că Microsoft este foarte încrezător în ceea ce aduc la masă pentru a-l menționa atât de deschis.

„Major Nelson” pe podcastul său

Microsoft a fost pe un val recent, achiziționând studiouri în stânga și în dreapta de mult timp acum, așa că speculațiile fanilor au fost mari, oamenii ghicesc ce studio sau editor ar putea achiziționa Microsoft în viitor. Recenta achiziție demnă de remarcat a Microsoft a fost a editorului de francize care definesc genul precum The Elder Scrolls și Fallout, precum și a altor francize importante precum DOOM și Wolfenstein cu „Bethesda Softworks” – o achiziție care a costat gigantul tehnologic 7,5 miliarde de dolari.

1639138621 740 Microsoft este posibil in discutii pentru o noua achizitie
Cel mai recent titlu al Devolver Digital „Death’s Door”

De asemenea, Microsoft a lansat recent un nou titlu de la editorul indie de top „Devolver Digital” la catalogul lor cu Death’s Door. O acțiune indie de tip rogue dezvoltat de Acid Nerve.

Citeste si  Noul firmware beta PS5 adaugă o serie de noi îmbunătățiri

Jocul a fost lansat cu o primire critică, recenzenții lăudând jocul pentru simplitatea lui și pentru elementele clasice de dungeon crawler în stil Zelda. Jocul a fost lansat săptămâna trecută pe Xbox One, Xbox Series X/S și PC. Deocamdată, nu există zvonuri dacă există un port Nintendo Switch sau PlayStation 4/5 în lucru.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button