MicrosoftJocuri

Microsoft sărbătorește 20 de ani de Xbox în stil secret

Microsoft s-a bucurat sărbătorind 20 de ani de Xbox săptămâna aceasta, adăugând 76 de jocuri noi la biblioteca de compatibilitate cu versiunea anterioară Xbox, lansând o Xbox Series X cu tematică Halo și un controler translucid pentru a 20-a aniversare. Dar, fidel obiceiului companiei de a face răul corporativ, și-a dopit și anunțurile cu o mulțime de ouă de Paște.

Noul hardware care a fost lansat săptămâna aceasta prezintă cea mai bună consolă și controlere Xbox Series X pe care le-am văzut până acum, în special cel elegant translucid. Tot acest nou hardware include și câteva secrete ascunse. De exemplu, utilizatorii Reddit au descoperit că consola Xbox Series X cu tematică Halo are un simbol Zeta Halo ascuns pe față.

upgradeit 20 ani xbox
The hidden Halo Zeta symbol.
Imagine: Reddit (Demon_King_Lamb)

Va trebui să străluciți o lumină neagră sau UV pe consolă pentru a vedea cu adevărat acest mic ou de Paște, dar este o notă plăcută pentru o ediție limitată a 20 de ani de consolă care sărbătorește lansarea Halo: Combat Evolved și Xbox originală în 2001.

Acea lumină UV va fi, de asemenea, utilă dacă ați achiziționat un controler Xbox pentru a 20-a aniversare. Dacă străluciți lumina UV pe ambalajul cu care este livrat controlerul, veți vedea controlerul original Duke care a venit împreună cu consola Xbox originală în 2001.

Nici secretele nu se termină aici. Dacă ați avut norocul să vă asigurați un controler Xbox Elite 2 cu tema Halo, Microsoft a împachetat un cod special care vă permite să adăugați un mic farmec al controlerului armelor dvs. în Halo Infinite. Este perfect pentru lansarea timpurie a jocului multiplayer Halo Infinite, care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Citeste si  New World Amazon Games a pierdut aproape 70% dintre jucătorii săi

Controlerul în miniatură se va atașa la armele tale în versiunea multiplayer a jocului, sărind atunci când ești ocupat să arunci grenade și folosind butonul corp la corp. Dacă achiziționați versiunile NERF ale MA40 sau Bulldog SG, acestea includ, de asemenea, un mic farmec pentru armele dvs. și chiar și skinuri unice de arme în jocul multiplayer Halo Infinite.

Microsoft îi place să ascundă peste tot micile ouă de Paște legate de Xbox. Un ou de Paște Xbox de 20 de ani a fost descoperit la începutul acestui an, iar șeful Xbox Phil Spencer a ascuns Xbox Series S pe raftul său înainte de a fi anunțat oficial. Master Chief este, de asemenea, ascuns în interiorul Xbox One X călărind un scorpion sau o parte a fanului de pe Xbox Series X. Ne vom ține ochii cu ochii pentru orice alte ouă de Paști Xbox aniversate de 20 de ani pe care Microsoft le-a ascuns.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button