Jocuri

Minecraft este cel mai bine vândut joc Nintendo Switch al săptămânii, depășind The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Minecraft există de când se poate aminti. Încă de la lansarea sa inițială cu drepturi depline, în noiembrie 2011, titlul cu încasări mari a primit un port pentru mai multe alte platforme, inclusiv Android, iOS și gama de console PlayStation și Xbox. Începând de astăzi, Minecraft realizează o performanță titanică de a fi cel mai bine vândut joc din toate timpurile, cu vânzări cumulate depășind 200 de milioane de copii. În plus, jocul are încă peste 126 de milioane de jucători lunar.

Se pare că, în ciuda istoriei puternice și a stării actuale a lui Minecraft, titlul nu dă semne de încetinire. Famitsu a lansat un raport care dezvăluie vânzările săptămânale estimate de software și hardware pentru jocuri în perioada 2 august – 8 august 2021.

Pe parcursul acestei perioade de timp, versiunea Nintendo Switch a lui Minecraft a depășit 14912 de copii într-o singură săptămână, sprintând chiar înaintea The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, care a vândut un total de 13873 de unități. Vânzările cumulate ale acestora din urmă au ajuns la 234.224 de unități, în timp ce Minecraft pur și simplu a depășit concurența cu un total de 2,1 milioane de exemplare vândute.

Minecraft în 2021

Alte jocuri care au urmat sunt prezentate mai jos.

  • Crayon Shin-chan: Eu și vacanța de vară a profesorului – Excursia nesfârșită de șapte zile
  • Comutați Mario Kart 8 Deluxe
  • Aventura Ring Fit
  • Momotaro Dentetsu: Showa Heisei Reiwa!
  • Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin
  • Super Smash Bros. Ultimate
  • eBASEBALL Professional Baseball Spirits 2021 Grand Slam
  • Navigare! Realizarea și înțelegerea programării jocurilor pentru prima dată

În altă ordine de idei, Famitsu și-a luat și libertatea de a posta cele mai bune vânzări de hardware ale săptămânii în care Nintendo Switch a ieșit pe primul loc cu 60260 de unități vândute. Continuând povestea de succes a gigantului de jocuri, a urmat Nintendo Switch Lite, cu o vânzare mare de 12513 unități. Al treilea concurent este PlayStation 5 care a reușit să vândă 11017 copii.

Citeste si  Nintendo 64 Online are deja probleme pe Switch

Nintendo Switch se descurcă uimitor, dar este doar o chestiune de timp până când mult-amintit Steam Deck să fie lansat, iar acesta din urmă are o concurență serioasă de care să-și facă griji. Numai timpul va spune cum va ieși, totuși.

Ce părere aveți despre Minecraft și Nintendo Switch care sunt cele mai bine vândute? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button