Google

Camera Nest (de interior): camera destul de mică Google face un pas înainte și trei pași înapoi

Camerele de interior sunt o categorie incomodă. Este greu să găsești o modalitate de a încadra unul în casa ta fără să simți că Big Brother te urmărește. Familia mea urăște să-i aibă în casă și mă lasă doar cu râvnă să le pun la testare, atâta timp cât le dau jos cât mai curând posibil. În ciuda asigurărilor mele că dispozitivele sunt setate să nu înregistreze când suntem acasă – pur și simplu nu mă cred. Și nu sunt singuri.

A face o cameră mai frumoasă, astfel încât să se îmbine mai bine cu casa ta – așa cum este cazul celei mai noi Nest Cam (de interior) de 100 USD de la Google – se poate simți ca un pas în direcția corectă, dar chiar nu este. În cele din urmă, este încă un mare ochi negru care se uită la tine – indiferent cât de atractivă este carcasa ei exterioară.

Dacă aveți de gând să aveți o cameră de interior, aveți nevoie de un motiv foarte bun. Securitatea – deși este un motiv valid pentru unii – poate fi la fel de ușor atinsă cu o cameră de exterior bine plasată (și este mult mai puțin probabil să te prindă în chiloți accidental).

Siguranță — verificarea pentru a vedea dacă ați lăsat aragazul aprins sau pentru a vă uita în sufragerie atunci când alarma dvs. inteligentă de fum se stinge este în regulă, în teorie, dar, în realitate, necesită o cameră în fiecare colț și cot unde ceva ar putea merge prost ( care este teoria din spatele noii camere Cam de acasă a lui Ring). În cele din urmă, cel mai popular motiv pentru a folosi camerele de interior este acela de a verifica animalele de companie și copiii.

Citeste si  Android 101: cum să eliberezi spațiu pe telefonul tau

Cu trei ore de redare gratuită a evenimentului, puteți vedea ce s-a întâmplat fără a fi nevoie să plătiți o taxă lunară de abonament (atâta timp cât prindeți alerta în acea fereastră de trei ore) și, datorită stocării locale, camera poate înregistra un evenimente de o oră dacă internetul se stinge. Dacă apelați la planul Google Nest Aware (începând de la 6 USD pe lună), puteți adăuga funcția excelentă Familiar Faces (care vă va spune ce copil s-a furișat în bucătărie – dar, din păcate, nu care pisică) și puteți activa înregistrarea 24/7 (o caracteristică utilă dacă vrei să vezi ce a făcut câinele tău toată ziua sau să „filmezi” o petrecere sau un eveniment la tine acasă). Din păcate, Nest Cam nu este la fel de bun la oricare dintre aceste lucruri ca și camera anterioară Nest – camera de interior Nest Cam IQ de 299 USD.

Avea opțiunea de avertizări sonore pentru a detecta lătratul unui câine și oamenii care vorbeau și putea înregistra un timelapse – ceea ce a fost o utilizare distractivă a înregistrării 24/7. Bineînțeles, era cu 200 de dolari mai scump și destul de mare și voluminos în comparație cu modelul mai mic, dar, de obicei, nu sunt un fan al dispozitivelor inteligente pentru casă care să facă mai stupide sau mai puțin capabile.

Poate că Google crede că fantasticul Nest Cam IQ alimentat cu senzori 4K cu un Asistent Google încorporat a fost exagerat pentru omul obișnuit și poate că a fost. Dar asta nu explică de ce noua cameră Nest Cam, cu camera sa de 1080p, de 2 megapixeli, are o calitate video semnificativ mai slabă decât versiunea mai veche, dincolo de o rezoluție mai mică.

Citeste si  Android 101: cum să eliberezi spațiu pe telefonul tau

Google a spus că a renunțat la senzorii 4K pentru a ajuta la păstrarea lățimii de bandă (camerele sale cu fir sunt notorii de date), dar pe baza testelor mele, camerele concurenților care costă sub 50 de dolari au o calitate video mai bună decât această cameră. Totuși, nu arată la fel de drăguți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button