Jocuri

New World Amazon Games a pierdut aproape 70% dintre jucătorii săi

New World a fost dintre cele mai așteptate jocuri care vor fi lansate în 2021. După luni de întârzieri, foarte așteptatul MMORPG al Amazon Game Studios a fost lansat în sfârșit pe 28 septembrie, exclusiv pentru PC pe Steam. În doar câteva ore de la lansare, jocul a primit peste 700.000 de jucători concurenți pe Steam și a atins un maxim istoric de aproape un milion de jucători concurenți, ceea ce l-a făcut pe locul 1 cel mai jucat joc în vitrina magazinului în prima sa zi. Cu toate acestea, lucrurile nu par la fel de promițătoare pentru joc acum ca înainte.

În prezent, New World se află la puțin peste 300.000 de jucători concurenți (aproape 30% din întreg player-base la lansare) și este cel mai jucat joc pe locul 3 pe Steam, CS:GO și DOTA 2 având o medie de peste două ori mai mult decât numărul de jucători concurenți în fiecare zi. În timp ce jocul are un început uimitor de puternic, New World nu pare să fie la fel de captivant pentru jucători acum precum era când a fost lansat.

Grafic care arată scăderea numărului de jucători concurenți pentru New World pe Steam. | Sursa: SteamDB

Cu toate acestea, Amazon Games Studios încearcă să mențină jocul proaspăt adăugând din când în când conținut nou. Similar cu ceea ce fac Epic Games și multe alte companii cu jocurile lor, New World continuă, de asemenea, să primească evenimente și produse cosmetice exclusive pentru ca jucătorii să rămână implicați. Cu toate acestea, nu pare să funcționeze la fel de bine pentru joc ca și pentru alții precum Fortnite.

În ciuda faptului că multe dintre problemele sale au fost rezolvate, jocul continuă să scadă în număr de jucători în fiecare zi și având în vedere că costă 39,99 USD, acești jucători sunt cu siguranță epuizați de asta. Pentru un MMORPG care a fost conceput pentru ca jucătorii să-l joace pentru totdeauna, nici această cădere bruscă nu este de neglijat. Nu există un motiv anume pentru care jucătorii par să nu mai vrea să joace Lumea Nouă. Cu toate acestea, cele mai multe plângeri ale jocului sunt că acesta este prea monoton.

În acest moment, Lumea Nouă are o serie de probleme care trebuie rezolvate. De exemplu, jucătorii cu GPU-uri RTX 3090 au raportat, în timpul versiunii beta a jocului, că GPU-urile nu mai funcționau complet după ce l-au jucat, doar unii trecând de ecranul de meniu al jocului, iar problema a continuat până la versiunea lansată. versiunea de asemenea. Potrivit multor jucători, Lumea Nouă provoacă probleme de blocare pentru GPU-uri și de data aceasta, nu se limitează la niciunul anume. Deși nu este sigur dacă aceasta este o problemă de joc sau nu, este cu siguranță o preocupare pentru jucătorii care joacă New World.

Din fericire, Amazon Games Studios lucrează activ la rezolvarea acestor probleme, Ieri, jocul a primit o actualizare în care multe dintre erorile și problemele de server au fost rezolvate. Cu toate acestea, preocupările majore rămân încă și dacă acestea continuă, Lumea Nouă nu va înceta să piardă jucători în curând. Cu siguranță există ceva asta determină atât de mulți jucători să înceteze brusc să mai joace Lumea Nouă.

Citeste si  Porturile de nouă generație ale Tropico 6 listate online

După ce ai petrecut sute de ore în joc, nu mai sunt multe de făcut. Nu există o narațiune clară a jocului și nici Amazon Games Studios nu pare să aibă niciun plan pentru viitorul Lumii Noi. În prezent, compania se concentrează mai mult pe rezolvarea problemelor de server pentru joc și, probabil, vom vedea schimbarea tendinței pe măsură ce începe să se concentreze pe experiența jocului pentru jucători. Cu toate acestea, Lumea Nouă nu mai este ceea ce a fost înainte și compania trebuie să abordeze această îngrijorare.

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Citiri similare: Blizzard Entertainment lucrează la un nou RPG online cu lume deschisă

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button