Jocuri

Nintendo 64 Online are deja probleme pe Switch

Nintendo a dezvăluit recent serviciul Nintendo Online Expansion Pack care oferă mai multe funcții experienței Nintendo Online. Aceasta a inclus emularea virtuală pe Nintendo Switch nu numai pentru Nintendo 64, ci și pentru SEGA Genesis. Serviciul, care are un preț de 49,99 USD, a strâns o mulțime de critici din partea jucătorilor din jur, mulți pledând în favoarea emulatoarelor gratuite care sunt disponibile pe PC, mobil și diverse alte platforme.

Fiasco-ul nu s-a încheiat însă aici, pentru că acum oamenii pun mâna pe emulația N64 pe Switch. Se pare că nu este de fapt atât de perfect pe cât credeau oamenii că ar fi. Mulți utilizatori au raportat probleme precum Input Lag, scăderea cadrelor, întârzierea sunetului și probleme de textură. Mai jos este o listă generală a problemelor cu care s-au confruntat jucătorii.

  • Întârziere de intrare variind de la „puțin vizibil” la „Nu pot să joc Mario 64 sau Mario Kart 64 așa”.
  • Aspect bizar al butoanelor care inversează în esență plasarea lui A și B și are o poziție ciudată a butonului C deasupra lor.
  • Probleme de framerate și mai mult întârziere de intrare care împiedică jocuri precum Yoshi’s Island și Star Fox 64.
  • Întârzierea sunetului pe lângă decalajul de intrare, majoritatea rapoartelor despre acest lucru sunt legate de Mario 64 și Mario Kart 64.
  • Probleme de textura în Mario Kart 64.
  • Eroare pachet de controler în anumite jocuri (Winback, Mario Kart 64) deoarece nu au emulat nicio versiune a acestuia.
  • Probleme muzicale unde piesele sună accelerat sau deformat.
    …Ce?

Având în vedere prețul mare de 49,99 USD, oamenii sunt de înțeles supărați pe Nintendo. Cele mai multe dintre aceste probleme nici măcar nu există astăzi pe o mulțime de emulatoare gratuite și, de obicei, puteți avea o experiență fără probleme cu emularea acestor jocuri pe un computer sau pe un smartphone, așa că este aproape jenant pentru Nintendo să facă o astfel de greșeală.

Citeste si  PS5 este acum cea mai vândută consolă PlayStation

Doar să știi că probabil știi cine este de vină când următorul tău site ROM clasic preferat se închide.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button