Jocuri

Noi detalii ies la iveală pentru proiectul 007 după o postare recentă

IO Interactive este responsabilul de dezvoltare din spatele lucrării magistrale din seria Hitman, iar acum par să lucreze la un joc James Bond intitulat „Proiectul 007.” Un trailer pentru viitorul shooter de acțiune a ajuns anul trecut pe YouTube. Au trecut aproape 8 ani de la lansarea ultimului Bond, iar fanii sunt încântați să vadă un dezvoltator competent care conduce Proiectul 007.

Conform unei liste recente de locuri de muncă pentru un programator AI pe site-ul web oficial Project 007, se pare că au fost oferite câteva informații cruciale cu privire la joc. Sub „Ne-ar plăcea dacă ai avea” secțiunea, un punct afirmă: „Experiență de lucru cu jocuri de acțiune la persoana a treia.”

Proiectul 007 Lista de locuri de muncă

Restul postării indică elemente de aventură, împreună cu un joc orientat spre stealth, încorporat în viitorul joc Bond. Este stabilit în perspectiva persoanei a treia, îi face pe mulți oameni să compare proiectul cu apreciata serie Hitman, care nu este de ce să adormiți dacă jocul va fi alcătuit cu atenție.

Un aspect suficient de palpitant este că jocul va prezenta o poveste despre originea lui James Bond, care este o premieră atât pentru jocurile video, cât și pentru cinematografia. Modul în care Project 007 va reuși acest lucru este ținut în întregime în întuneric, dar faptul că cineva ca IO Interactive se află în spatele volanului, nu putem paria pe nimic dezamăgitor.

Ce parere aveti de aceasta veste? Spune-ne gândurile tale în secțiunea de comentarii.

Citeste si  Xenoblade Chronicles 3 va fi anunțat anul acesta

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button