Jocuri

Pokemon Diamond/Pearl Remake a doua cea mai mare lansare de switch din Japonia

Potrivit unui raport de vânzări compilat de Famitsu, recent lansatul Pokemon Brilliant Diamond și Shining Pearl a vândut o estimare de 1,39 milioane de exemplare la doar 3 zile de la lansare. Lansarea este estimată a fi a doua cea mai mare lansare a unui titlu din istoria Switch, depășind jocuri precum Legenda lui Zelda: Breath of The Wild și Super Mario Odyssey.

Recordul pentru cea mai mare lansare din istoria Switch este încă deținut de Animal Crossing: New Horizons care a vândut 1,88 milioane de copii în prima săptămână în Japonia și un total de 13,41 milioane de copii în întreaga lume în timpul ferestrei de lansare.

Pokemon Brilliant Diamond și Shining Pearl sunt disponibile exclusiv pentru Nintendo Switch.

Pokemon Brilliant Diamond și Shining Pearl este un remake al Pokemon Diamond și Pearl care a apărut în septembrie 2006 pe Nintendo DS și s-a vândut în 1,58 milioane de exemplare în cele patru zile în Japonia. Jocul a primit recenzii foarte favorabile din partea criticilor, mulți lăudând fidelitatea jocului față de jocul original, precum și noul stil artistic.

Pokemon Legends Arceus continuă să fie unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului viitor, lansat pe 28 ianuarie exclusiv pentru Nintendo Switch. Jocul este, de asemenea, disponibil pentru precomandă în diverse puncte de vânzare.

Trecând de la colecția de Pokemon drăguți la strângerea de demoni, Shin Megami Tensei V a apărut și pe Nintendo Switch în urmă cu aproximativ 2 săptămâni. Jocul a ajuns în fruntea topurilor în săptămâna sa de lansare și s-a clasat pe primul loc în jocuri precum Call of Duty Vanguard și Mario Party Superstars în Japonia. Jocul a primit, de asemenea, recenzii foarte pozitive, mulți lăudând jocul pentru luptă profundă și satisfăcătoare pe rând și sistemul captivant de colectare a demonilor. Au existat, de asemenea, zvonuri pentru o consolă și un port pentru PC, care ar putea să nu fie o afirmație atât de exagerată, având în vedere lansarea altor jocuri ATLUS precum Catherine, Persona 5 Strikers și Persona 4 Golden pe Steam.

Citeste si  Starfield are de trei ori mai mulți actori vocali decât Skyrim

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button