Jocuri

Porturile de nouă generație ale Tropico 6 listate online

Tropico 6, simulatorul de construire a orașului și dictator de la Limbic Entertainment se pare că își face drum spre consolele de nouă generație, după cum a raportat un listare pe site-ul de închiriere de jocuri „Gamefly”. Nu există nicio imagine disponibilă pe site în acest moment pentru joc, dar știm că este listat atât pentru PlayStation 5, cât și pentru Xbox Series X.

Tropico 6 este listat pentru PlayStation 5 pe Gamefly

Tropico 6 a apărut în martie 2019 pe PC, Xbox One, PlayStation 4, precum și pe Nintendo Switch și a fost aclamat de critici pentru strategia sa captivantă și elementele de construire a orașului, tonul ușor și umorul și imaginile frumoase. Jocul are, de asemenea, un scor generos „Foarte pozitiv” pe steam, cu un scor pozitiv de 87%.

Seria în sine te pune la conducerea unei insule tropicale ca El Presidente și trebuie să joci rolul unui dictator în timp ce îți gestionezi orașul. Aceasta include stabilirea de taxe „adecvate”, finanțarea cercetării politice, angajarea de spioni pentru spionaj etc. Serialul este foarte îndrăgit pentru întorsătura sa unică a genului de construire a orașului, precum și pentru umorul său ironic și estetica relaxantă a insulei. Tropico 6 este, de asemenea, primul joc din serie care include mai multe insule de gestionat.

Nu știm încă dacă lansarea va aduce îmbunătățiri majore, dar va apărea pe 31 decembrie a acestui an, care ar putea fi foarte bine o dată de substituent. Presupunem că orice detalii suplimentare despre această lansare vor fi foarte probabil dezvăluite la Gamescom din august. Gamescom va începe pe 25 august și se va desfășura până pe 29.

Citeste si  Armele și vehiculele pot fi modificate în Battlefield 2042

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button