Jocuri

Prima previzualizare multiplayer de la Halo Infinite a fost confirmată

Halo Infinite este următoarea și, foarte probabil, ultima iterație într-o lungă perioadă de timp a celei mai mari francize exclusive Xbox. Campania este setată să-l prezinte pe Master Chief în toată gloria lui spartană din nou, în timp ce celebritatea fictivă își înfruntă cel mai vicios dușman de până acum. Microsoft a anunțat titlul foarte așteptat în urmă cu puțin peste 3 ani la E3 2018 și a oferit acum o fereastră de lansare a Sărbătorilor 2021.

Titlul a cunoscut o întârziere în august 2020, când șeful studioului 343 Industries a spus: „Am luat decizia dificilă de a ne muta lansarea în 2021 pentru a ne asigura că echipa are timp suficient pentru a oferi o experiență de joc Halo care să corespundă viziunii noastre.” Se pare că mai mulți factori au contribuit la aceasta, inclusiv noul coronavirus și alte provocări de dezvoltare.

Fanii, însă, au luat vestea ca un campion, respectând decizia dezvoltatorului și așteptând cu răbdare ca liderul Microsoft să poată îndeplini așteptările tuturor. La urma urmei, nu vrem un alt dezastru Cyberpunk în mâinile noastre, nu-i așa?

Deși nu există o zi de lansare solidă deocamdată pentru Halo Infinite, se pare că jocul va avea prima sa previzualizare multiplayer în curând. Mulți oameni de pe internet, inclusiv un Redditor, numit ImBuGs și scriitor Tom’s Guide Jordan Palmer au primit un e-mail dedicat de la echipa de dezvoltatori, prin care îi invită să încerce experiența beta multiplayer direct, în perioada 29 iulie – 1 august – zile care marchează weekendul.

Acestea fiind spuse, nu toți fanii Master Chief au fost aleși și doar câțiva unși care s-au înscris pentru a deveni un insider Halo au părut să primească e-mailul. În plus, chiar și din programul Halo Insider, unii oameni au fost aleși, deoarece criteriile depind în mare măsură de amploarea și scara previzualizării tehnice.

Citeste si  Colecția Half-Life 2 Remastered a aparut pe Steam
Halo Infinite Multiplayer Preview E-mail de invitație

Scopul principal al previzualizării tehnice este de a evalua modul în care jocul multiplayer și în ce domenii pot fi îmbunătățite. Dezvoltatorii au un blog specializat care discută totul despre dezvoltarea Halo Infinite. Cu siguranță, merită verificat dacă sunteți în căutarea pentru mai multe informații.

Ai fost invitat și la avanpremiera tehnică? Spune-ne mai multe despre părerile tale despre Halo Infinite în secțiunea de comentarii.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button