Jocuri

PS5 este acum cea mai vândută consolă PlayStation

Sony a dezvăluit astăzi că PS5, care a apărut în urmă cu nu mai puțin de 8 luni, și-a atins deja pragul de 10 milioane de vânzări, făcându-l cea mai vândută consolă PlayStation în istoria companiei depășind chiar și PlayStation 4.

Potrivit actualului CEO Sony, Jim Ryan „Nu pot exprima suficient recunoștința profundă pe care o simțim pentru comunitatea noastră pasionată de fani PlayStation care au îmbrățișat PS5 și partenerii de dezvoltare și publicare de talie mondială care aduc astfel de experiențe de joc incredibile pe platformele noastre..”

Ryan continuă să comenteze despre lipsa constantă de hardware din toate magazinele, spunând „Deși PS5 a ajuns la mai multe gospodării mai repede decât oricare dintre consolele noastre anterioare, avem încă mult de lucru în fața noastră, deoarece cererea pentru PS5 continuă să depășească oferta. Vreau ca jucătorii să știe că, deși continuăm să ne confruntăm cu provocări unice în întreaga lume, care ne afectează industria și multe altele, îmbunătățirea nivelurilor de inventar rămâne o prioritate de vârf pentru SIE..

Cea mai recentă ieșire a Sony, Ratchet and Clank Rift Apart, care s-a vândut în peste un milion de exemplare.

Sony a dezvăluit, de asemenea, mai multe detalii despre vânzările titlurilor recente, inclusiv, dar fără a se limita la,Omul Păianjen Miles Morales înregistrând vânzări de 6,5 milioane, MLB The Show care au câștigat 2 milioane și ultima lor lansare Ratchet și Clank: Rift Apart câștigând peste un milion din vânzări. Pot spune că 2021 a fost un an copleșitor de ocupat, dar la fel de bogat pentru Sony.

Jim Ryan a comentat încă o dată despre încrederea Sony în hardware-ul lor, precum și despre gama lor de titluri extrem de reușită, declarând „Am fost încrezători că acesta va fi cazul, am crezut profund în setul de caracteristici ale noii noastre platforme și am lucrat foarte mult pe plan intern și cu partenerii noștri pentru a ne asigura că gama de jocuri este cu adevărat puternică și am continuat. pentru a însufleți comunitatea cu jocuri excelente de la PlayStation Studios precum MLB: The Show, Returnal și Ratchet and Clank: Rift Apart. Dar corect să spunem că logodna ne-a surprins, într-un mod foarte plăcut.”

Citeste si  The Witcher 3: Wild Hunt, evaluat pentru PS5 și XSX|S

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button