Jocuri

PSVR2 include specificații „și mai bune” care nu au fost încă scurse

Odată cu aterizarea PlayStation 5 la sfârșitul anului trecut, lucrurile au fost cu siguranță în mișcare pentru liderul de top al Sony. Comercianții cu amănuntul din tot spectrul s-au chinuit să păstreze stocul timp de mai mult de câteva ore și așa este de câteva luni. Cu toate acestea, lansarea PlayStation 5 ne-a îndreptat spre gândul la un PSVR de nouă generație în dezvoltare, care, spre surprinderea noastră, a fost confirmat pe scurt în februarie anul acesta.

Până în prezent, căștile de realitate virtuală care manevrează chiar alături de PlayStation 5 au un afișaj cu rezoluție 4K, feedback haptic și redare foveated – toate acestea par a fi de-a dreptul de nouă generație. În plus, am văzut deja o mulțime de informații despre PSVR2, inclusiv un cadran de reglare a separării lentilelor și un controler complet rafinat, dar dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă încânta, echipa Digital Foundry a dezvăluit informații interesante despre ceea ce urmează să vină. pentru căștile VR viitoare.

În timpul podcast-ului Digital Foundry Direct Weekly, Richard Leadbetter, care este un membru notabil al renumitei companii de media digitală, își împărtășește cei doi cenți pe această temă.

El spune, „Un lucru care cred că este destul de încurajator este că Sony face PSVR 2 pentru PlayStation 5. Am văzut niște specificații scurse și arată bine. Am văzut alte specificații care nu au fost scurse, ceea ce îl face să arate și mai bine. Deci, știți, sperăm că VR-ul se va putea extinde [and] va fi mai multă alegere în arena căștilor.

Consultați podcastul de mai jos. Puteți sări la minutul 49 pentru a ajunge la partea în cauză.

Citeste si  Noul firmware beta PS5 adaugă o serie de noi îmbunătățiri

Deși Digital Foundry nu a oferit sursa acestor informații, tot ce putem face este să le credem pe cuvânt. În plus, acest raport nu contrazice scurgerile anterioare pentru PSVR2, ci doar adaugă lor.

Toate acestea trezesc o oarecare curiozitate cu privire la ceea ce ar putea fi rezervat pentru PSVR2 și modul în care Sony dezvoltă setul cu cască. Magnatul jocurilor a uimit întreaga comunitate cu DualSense, așa că ar fi tipic pentru ei să facă ceva similar cu domeniul lor de realitate virtuală.

Ce părere aveți despre PSVR2? Spune-ne gândurile tale în secțiunea de comentarii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button