Jocuri

Șeful HR al Blizzard părăsește compania

Bloomberg a raportat ieri că președintele Blizzard, J.Allen Brack, a plecat din companie. Bloomberg a raportat, de asemenea, că Şeful HR, „Jesse Meschuk” a părăsit și compania săptămâna aceasta. Toate acestea urmează unui proces usturător din partea statului California pentru comportamentul detestabil al Activision Blizzard față de personalul său, în special de angajatele săi, invocând discriminarea sexuală și hărțuirea.

De atunci, numeroși angajați Blizzard au intensificat accesul pe Twitter despre aceste chestiuni îngrozitoare și vorbesc despre comportamentul pe care l-au experimentat în cadrul Blizzard. Aceasta a fost urmată și de un protest masiv la locul de muncă al angajaților din cadrul Blizzard, care este probabil cauza acestor noi plecări. De când aceste detalii au ieșit la iveală, numeroase persoane au comentat această problemă, inclusiv fostul CEO Mike Morhaime cerându-și scuze în mod public afirmând, „Pentru femeile Blizzard care au experimentat oricare dintre aceste lucruri, îmi pare extrem de rău că v-am eșuat.

Potrivit unui raport amănunțit al Axios, a ieșit, de asemenea, la iveală că HR-ul a făcut parte din problemă și că niciunul dintre angajați nu a avut încredere că HR-ul va fi de vreun ajutor. Afirmând că raportarea unor astfel de cazuri către HR a fost adesea întâmpinată cu hărțuire, scepticism și respingere. Un angajat care a vorbit despre o ceartă aprinsă cu managerul ei pentru că acesta stătea deasupra biroului angajatului și nu o lăsa să plece sau să ajungă la telefonul ei i s-a spus de HR că nu a fost hărțuire, deoarece managerul nu a atins-o.

Angajata i-a spus lui Axios că, din cauza acestui incident, ea a încetat să mai primească proiecte și și-a descris cariera ca fiind „atrofiată” în urma raportului de resurse umane. De asemenea, afirmând că nu a fost luată în considerare pentru promovare timp de 3 ani după acel incident, în timp ce managerul era „de neatins.”

Citeste si  GIGABYTE atacat cu ransomware, hackerii au strâns 112 GB de date confidențiale

Un purtător de cuvânt al Activision susține că „Nu vom tolera pe nimeni care se constată că a împiedicat integritatea proceselor noastre de evaluare a reclamațiilor și de a impune consecințe adecvate”, a declarat un purtător de cuvânt al Activision Blizzard pentru Axios. „Dacă angajații au vreo îngrijorare cu privire la modul în care Resurse Umane a gestionat reclamațiile, avem alte opțiuni de raportare, inclusiv cele anonime..”

Deși declarația de mai sus este, în mod evident, un răspuns BS PR, trebuie spus că întreaga chestiune a fost cu totul deplorabilă și se poate doar spera că toți cei care au fost implicați în a permite ca aceste practici dezgustătoare să aibă loc să fie mustrat în cel mai strict mod și să fie un exemplu. pentru restul industriei pentru a facilita schimbări și îmbunătățiri pentru toate tipurile de oameni care lucrează în această industrie.

.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button