Jocuri

Starfield are de trei ori mai mulți actori vocali decât Skyrim

Starfield este viitorul RPG de la Bethesda Softworks și una dintre primele francize noi ale companiei care au fost realizate în mai bine de 25 de ani. De la anunțul său la E3 2018 în iunie 2018, jucătorii au așteptat cu nerăbdare lansarea jocului. Acum, Todd Howard, regizorul și producătorul executiv la Bethesda Game Studios, a confirmat că jocul va include traducere completă în japoneză, inclusiv voce în off.

Mai devreme, Todd Howard a apărut la Tokyo Game Show 2021 cu câteva informații noi despre viitorul Starfield. Deși nu a dezvăluit prea multe, el a spus că jocul va prezenta mult mai mulți actori vocali și linii de dialog decât The Elder Scrolls V: Skyrim. El a mai menționat că acesta este al companiei „cea mai mare traducere vreodată”, în anunţul său.

„Ma bucur să vă spun că da, va fi tradus și exprimat în totalitate în japoneză. Este cea mai mare traducere a noastră vreodată. Peste 300 de actori și peste o sută cincizeci de mii de linii de dialog. Abia aștept să-l jucați cu toții, mulțumesc pentru tot.” el a spus.

Pentru referință, The Elder Scrolls V: Skyrim a avut doar aproximativ 70 de actori vocali și 60.000 de linii de dialog. Cel mai recent Cyberpunk 2077 de la CD Projekt RED a avut over 150 de actori vocali și 100.000 de linii de dialog. Starfield nu numai că va avea mai mult decât dublul numărului de actori vocali și linii de dialog decât RPG-ul Bethesda Game Studios din 2011, dar va fi, de asemenea, mult mai mare ca valoare de producție decât multe francize din generația actuală.

Citeste si  Dezvoltatorii din New World răspund la schimbările de la finalul jocului

Până acum, nu au existat prea multe informații despre Starfield. Cu toate acestea, un trailer de dezvoltare lansat de Bethesda Softworks în iunie a oferit o perspectivă asupra a ceea ce ne putem aștepta de la companie cu această nouă franciză. Starfield este programat să fie lansat pe 11 noiembrie 2022 și suntem încântați să vedem ce a venit Bethesda Game Studios.

Ce părere ai despre acest? Spune-ne părerile tale în comentariile de mai jos!

Citiri similare: Starfield Hype se acumulează și mai mult cu o altă scurgere de captură de ecran

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button