SerialeDivertisment

Stranger Things 4 va avea o dată de lansare în vara 2022

Netflix a postat sâmbătă pe Twitter că Stranger Things 4 va avea premiera în vara lui 2022. Deși nu este o dată precisă de lansare, este cel puțin ceva pentru fanii seriei supernaturale de vârf de la Netflix, care au așteptat luni de întârzieri și o paradă aparent nesfârșită de teasere misterioase. Un nou teaser a apărut și sâmbătă, care arată pe Eleven în California, adaptându-se la noua ei viață și școală. Ea îi scrie într-o scrisoare către Mike că totul este grozav (chiar dacă îi vedem pe colegii ei de clasă că sunt răi cu ea) și spune că abia așteaptă vacanța de primăvară.

Dar, desigur, fata noastră nu poate avea nimic frumos să dureze prea mult timp; După o decolorare în negru, primim niște muzică ciudată sub fotografiile unui patinoar și Eleven care arată frică, împreună cu elicoptere, explozii și Joyce care se dă înapoi de la o păpușă cu aspect înfiorător. Am aruncat o privire și asupra titlurilor pentru toate cele nouă episoade din sezonul 4 pentru prima dată.

Se vor numi: The Hellfire Club, Vecna’s Curse, The Monster and The Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre At Hawkins Lab, Papa și The Piggyback. Acestea nu sună ca episoade în care eroina noastră și echipa ei vor avea o mulțime de momente bune. Și Papa este ceea ce Eleven l-a numit pe Dr. Martin Brenner (Matthew Modine), a cărui revenire a fost semnalată într-un teaser din sezonul 4 anterior, unde i-am auzit vocea.

Noile anunțuri vin ca parte a sărbătoririi Netflix a „Stranger Things Day”, care are menirea de a „comemora” data în univers de 6 noiembrie 1983 – ziua în care Will Byers (Noah Schnapp) a dispărut pentru prima dată în întuneric Upside- Dimensiune în jos în primul sezon din Stranger Things.

Citeste si  Dezvăluirea extraterestră înfiorătoare a Invaziei a meritat așteptarea

(Dacă cineva se simțea mai puțin caritabil, l-ar putea atribui și unei încercări cinice și ușor disperate de a încerca să creeze o vacanță pentru fani cu bani încasați pentru unul dintre cele mai populare spectacole de gen, cum ar fi „Ziua Războiului Stelelor” de 4 mai.)

A fost o așteptare mai lungă decât de obicei pentru cel de-al patrulea sezon după Stranger Things 3 – care a fost lansat în iulie 2019 – din cauza unei întârzieri de luni în producție cauzată de pandemia COVID-19, care a oprit filmările pe Stranger Things 4 după doar două săptămâni la începutul lui 2020.

Netflix nu a pierdut nimic din acel timp, totuși, cu o multitudine de teasere pentru cel de-al patrulea sezon pe care le-a lansat în mod constant în ultimele câteva luni, inclusiv unul care tachinează revenirea unui personaj preferat de fani, unul care se adâncește în Eleven. trecut întunecat și unul care creează o nouă locație înfricoșătoare, Creel House (care probabil va apărea în următorul sezon al patrulea).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button